Küçük bir kaza yaptım ama ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apricot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eksper benim bildiğim en son gelir görür ama eksperden önce bir sürü yazışmalar yapılır ilk önce eksper talebi açılır eksper o şehirde varsa ve işi yoksa hemen gelir yoksa eksperin gelmesi bir iki gün surer e bu adamın arabasida çalışıyor niye iki gün daha arabasiz kalsın ki zaten bir hafta kalacak

hasar ihbarı verildikten sonra eksper anında tayin edilir sigortadan belki 1 saat içinde bile gelebilir :)

Biraz önce ben işte ondan sordum... bu kazada kim haklı? kim haksız? kim karar verecek buna? önemli olan bu.

Değerli arkadaşlar,
Daire içine aldıgım yerdeki çökme haricinde çok küçük 2-3 çizik var. Çizikler sorun değil ama çökme olan yerin tamponu değiştirmeden halletmek zor mudur ?

jfyh0.jpg
[/url][/IMG]

Bende hiç öyle olmadı işte kaç kez kaza yaptim 307 ile hep eksper mersinde yok adanadan gelecek dendi oda iki gün sürdü

Dostum o tamponu parayla duzeltmeye kalkarsan hem bi dünya masraf çıkar hemde eskisi kadar dayanıklı olmaz bence ver kaskoya ücretsiz değiştir uğraşma tamirle sahsen degisen olmasi boyalı olmasindan daha iyidir

maksat, kaskoyu işe bulaştırmamak .. kasko delindi mi en az 600 tl lik hasarsızlık indiriminden yararlanamayacagım

Bende hiç öyle olmadı işte kaç kez kaza yaptim 307 ile hep eksper mersinde yok adanadan gelecek dendi oda iki gün sürdü
hımmm büyük şehir felan filan olaylarından da olabilir..
normalde 1gündür..

tampon içinde herhangi bir kaportacı yapar ama en ufak esnemede çatattt diye atar...
uç kısmısı sakat..yokmu auto king orada sigorta plastik tamirlerini onlara yaptırır..

Geri