Küçük bir ses sistemi için yardım lütfen

karamurat1735

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yeni almış olduğum corsa 1.4 comfort 3k aracıma bir bas ve bir anfi bağlatmak istiyorum. Araçta pioneer deh-1400ub teyip mevcut. Bas ve anfi seçimi için yardım edebilir misiniz?

JBL 30cmlik slim bass işinizi rahatlıkla görür, yeter ki mono amfi ile destekleyin. Teybiniz zaten gayet yeterli kalitede ses vereceğinden ucuz bir amfiyle bile gerekli ayarlar yapılırsa tatminkar ses verecektir.

JBL 30cmlik slim bass işinizi rahatlıkla görür, yeter ki mono amfi ile destekleyin. Teybiniz zaten gayet yeterli kalitede ses vereceğinden ucuz bir amfiyle bile gerekli ayarlar yapılırsa tatminkar ses verecektir.

Geçerken uğradığım iki oto ses sistemci 4 kanallı anfi ve 1000 lik bas koyalım dediler. kapılardaki kolonlar için yeterli dediler. sizin bahsettiğiniz anfiler sadece bası mı besliyor? bir de bahsettiğiniz bas ve anfi modeli verebilir misiniz?

s.a Elimde Jbl 1100 watt potlu kabin bass ve for-x 3000 watt mono amfi var düşünürsen Sahibinden de İlan No 143762776

Sevgili arkadaşım geçen ay sattığım 3 kapılı corsa c'nin içinde sadece slim bass ve 1000 lik bas amfisi vardı. Arkadalara orjinal 13lük alpine önlerede yine orjinal ölçü 16lık pioneer ve aynalarada pioneer tweetter koydum. Teybim sony idi araba zaten küçük ve akustiği gayet başarılı olduğu için arabaya binen herkes kapılarda amfiye bağlı komponent sistem var sanıyordu. Tertemiz ses aldım. tabi derdim mahallenin başından gümbür gümbür geldiğimi duysunlar zihniyetinden ziyade temiz net ses almaktı. Ben sadece bunları yaparak çok çok tatmin edici ses aldım. Kesene uygun bir şey düşünüyorsan tavsiyem böyledir. Tabi bu işler zevk meselesidir. Keşke sana dinletebilme denetebilme şansım olsaydı daha tatmin edici olurdu bu yazdıklarım. Görüşmek üzere...

Sevgili arkadaşım geçen ay sattığım 3 kapılı corsa c'nin içinde sadece slim bass ve 1000 lik bas amfisi vardı. Arkadalara orjinal 13lük alpine önlerede yine orjinal ölçü 16lık pioneer ve aynalarada pioneer tweetter koydum. Teybim sony idi araba zaten küçük ve akustiği gayet başarılı olduğu için arabaya binen herkes kapılarda amfiye bağlı komponent sistem var sanıyordu. Tertemiz ses aldım. tabi derdim mahallenin başından gümbür gümbür geldiğimi duysunlar zihniyetinden ziyade temiz net ses almaktı. Ben sadece bunları yaparak çok çok tatmin edici ses aldım. Kesene uygun bir şey düşünüyorsan tavsiyem böyledir. Tabi bu işler zevk meselesidir. Keşke sana dinletebilme denetebilme şansım olsaydı daha tatmin edici olurdu bu yazdıklarım. Görüşmek üzere...

teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum dışarıyı inletmek değil amacım ama biraz bas çıksa dışarı güzel olur. önerebileceğin bas + anfi kombinasyonu var mıdır direk marka model olarak?

ben de şunu öneririm:
önlere jbl gto6508 mid tiz comp.
arka hoparlörler olduğu gibi kalsın.
subwoofer olarak jbl gto804.
ve amfi olarak da 4 kanal jbl gto75.4.
amfinin 2 kanalını ön kapılardaki compları beslemek için kullan.
diğer iki kanalı da subwoofer için.
küçük hacimli bir araç olduğu için ve ana üniten de yeterli olduğundan istediğin ses ve tonlamayı alırsın.
maliyet de minimum olur

ben de şunu öneririm:
önlere jbl gto6508 mid tiz comp.
arka hoparlörler olduğu gibi kalsın.
subwoofer olarak jbl gto804.
ve amfi olarak da 4 kanal jbl gto75.4.
amfinin 2 kanalını ön kapılardaki compları beslemek için kullan.
diğer iki kanalı da subwoofer için.
küçük hacimli bir araç olduğu için ve ana üniten de yeterli olduğundan istediğin ses ve tonlamayı alırsın.
maliyet de minimum olur

teşekkür ederim öneriniz için.hemen baktım dediklerinize anfi beni aşıyor fiyat olarak :( bas olarak jbl gt5 12 önermişler internetten baktığım kadarıyla ama benim araç için büyük sanırım o biraz.bagajda lastik var bide onu koyunca yer kalmaz herhalde

hem bütçe kısıtı var hem de bagajda yer sorunu.
bu şartlarda araç içi ses sistemi çok mantıklı olmayacaktır.
sana önerim ön ve arka kapılara toplam 2çift 3 yollu coax hoparlör montajla.
ana ünitenle birlikte yeterli sesi alırsın.
sana maliyeti de 200 tl civarı olur.
amfi konusuna gireceksen daha ucuz bir model bile tercih etsen, kablolama ve işçilikle birlikte maliyetler yükselecektir.

Geri