Yeni almış olduğum corsa 1.4 comfort 3k aracıma bir bas ve bir anfi bağlatmak istiyorum. Araçta pioneer deh-1400ub teyip mevcut. Bas ve anfi seçimi için yardım edebilir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JBL 30cmlik slim bass işinizi rahatlıkla görür, yeter ki mono amfi ile destekleyin. Teybiniz zaten gayet yeterli kalitede ses vereceğinden ucuz bir amfiyle bile gerekli ayarlar yapılırsa tatminkar ses verecektir.
s.a Elimde Jbl 1100 watt potlu kabin bass ve for-x 3000 watt mono amfi var düşünürsen Sahibinden de İlan No 143762776
Sevgili arkadaşım geçen ay sattığım 3 kapılı corsa c'nin içinde sadece slim bass ve 1000 lik bas amfisi vardı. Arkadalara orjinal 13lük alpine önlerede yine orjinal ölçü 16lık pioneer ve aynalarada pioneer tweetter koydum. Teybim sony idi araba zaten küçük ve akustiği gayet başarılı olduğu için arabaya binen herkes kapılarda amfiye bağlı komponent sistem var sanıyordu. Tertemiz ses aldım. tabi derdim mahallenin başından gümbür gümbür geldiğimi duysunlar zihniyetinden ziyade temiz net ses almaktı. Ben sadece bunları yaparak çok çok tatmin edici ses aldım. Kesene uygun bir şey düşünüyorsan tavsiyem böyledir. Tabi bu işler zevk meselesidir. Keşke sana dinletebilme denetebilme şansım olsaydı daha tatmin edici olurdu bu yazdıklarım. Görüşmek üzere...
ben de şunu öneririm:
önlere jbl gto6508 mid tiz comp.
arka hoparlörler olduğu gibi kalsın.
subwoofer olarak jbl gto804.
ve amfi olarak da 4 kanal jbl gto75.4.
amfinin 2 kanalını ön kapılardaki compları beslemek için kullan.
diğer iki kanalı da subwoofer için.
küçük hacimli bir araç olduğu için ve ana üniten de yeterli olduğundan istediğin ses ve tonlamayı alırsın.
maliyet de minimum olur