Kullandığınız, Beğendiğiniz ve Güvendiğiniz Motor Yağı Hangisi.....?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kullandığınız, Beğendiğiniz ve Güvendiğiniz Motor Yağı Hangisi...?

• Elf

Oy: 3 2.4%
  • Shell

Oy: 9 7.1%
  • Castrol

Oy: 62 49.2%
  • Gm

Oy: 25 19.8%
  • Mobil

Oy: 23 18.3%
  • Diğerleri

Oy: 4 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Tam 172 kişi konuya göz atmış 50 kiş ankete oy kullanmış. Arkadaşlar etmeyin bari ankete oy verin bu anket benim için çok önemli.

2 yıldır castrol magnatec 10/40 kullanıyordum.Son yağ değişiminde gm 10/40 kullandım.Bir sonrakinde tekrar magnatec kullanacağım.Özellikle kışın magnatec varken araba daha rahat çalışıyordu.Bu yüzden castrol magnatec 10/40 tavsiye ederim.

castrolden şaşmadım şimdiye kadar diğerlerini hiç kullanmadım ama castrolden memnun olduğum için sorun yok yani.

aynı numaralı yağların bütün markalardaki karşıladıkları standart kodları genellikle aynıdır. ör. bütün 10-40 yağlara bakın özellikleri yaklaşık aynıdır. ancak her yağ aynı kalitede değildir. üretim teknolojisi, içerisindeki katkı maddeleri vs. açısından bazı yağlar bir adım önde geliyor. bunların başında da marka olarak castrol ve ürün olarak castrol mağnetec. ben onu kullanıyorum, çevremdeki arkadaşlarım ve tanıdığım tamircilerde genelde aynı ürünü kullanıyor.
ama piyasadaki tanınmış marka tüm yağlarda işinizi görür. ya ucuz olanı yada biraz daha fazla verip güvendiğinizi tercih edeceksiniz.
ayrıca belli yağ gruplarında kalitesini ispatlamış başka markalarda var. örneğil tam sentetik yağda mobil-1 gibi.

mobil 1 tam sentetik 0-40 kullanıyorum önceden gm 10-40 kullanıyordum mobilin daha iyi olduğunu düşünüyorum...

delphi alıyorum 10-40 4 lt si 35-40 lira falandı 5 ay önce gayet ekonomik...
bi sorun yok motorda ama bilemem.. sonuçta opelin kendi yağı üzerinde gm yazanlarda delphi diye biliyorum.. para çok olsa mobil falan alırdım belki..ama bundan böyle delphi koymaya devam 13000 kmdir falan motorda bu yağ.. önümüzdeki ay yine koyucam..

castrol magnatec 10/40 kullanıyorum. -20 lerde bile tek marşta alıyor....soğuk bölgedekilere tavsiyem....

5-6 senedir castrol magnatec 10-40 kullanıyorum. Şikayetim yok diyebilirim.

Geri