Lastik değişimi hk.

bugün lastik aldığım yere gittim conti satıyormusun dedim evet dedi en iyisi hangisi diye sordum conti için tabi premium contact 5 dedi peki michelin le farkı ne dedim. Michelin kullandıysan conti yi takınca keşke dersin dedi. Keşke derken bugüne kadar neden kullanmamışım anlamında mı dedim hayır keşke michelin alsaydım dersin dedi. Ilk fırsatta energy saver alacağım.

Continentalin üstüne lastik tanımam servis'' lastiğiniz bitik'' dedikten itibaren 30000km daha yaptım hiç sorun yaşamadım çok dayanıklı ve kaliteli.Buralarda aracıma uygun ebatı bulamadığım için conti alamadım Falken ziex 912 ile idare ediyorum memnunum.

pirelli

merhaba aracımda yazlıklar goodyear kışlıklar pirelli.bnce garantı olayınıda bıraz düşünmek lazım.pirellide 1 yıl gecerlı güzel bır garantı ekstrası var normal 2 yıl garantı dışında 4 lastık alana pirelife dıe aratırsanz bulursunuz buda bır secenek

nokian dünyanın en sessiz ve michelin gibi yumuşak bir lastik. balon yapmadığı için üst sınıf lastik olarak nokian derim.
conti için ise sitemizde tırcı bir abimiz var lastik eskimek bilmiyor dedi. gümlediğinde bile lastiğin diş derinliği çok iyiymiş :)
michelin alanada hayırlı olsun...

ben kışlık michelin kullanıyorum iki kıştır memnunum sıkıntı yaşamadım hatta herkese tavsiye ettim, ama michelin'in yazlıklarla ilgili şehir efsanesi mi desem istisnalar mı desem bilmiyorum ama çok sıkıntı duydum, özellikle balon yapma durumu çok fazla ülkemiz yollarında... Michelinden bazı arkadaşlarım da çok memnun... bende lastik bakıyorum lastiklerim 2 yıllık starmaxx ama diş derinliği 2 yılda 7.1 den 3 mm ye geriledi, yanaklarında da kılcal çatlaklar mevcut... tatil öncesi değiştirmeyi düşünüyorum, pirelli P1 cinturato, conti premium contact, lassa impetus revo arasında gidip geliyorum... en uygunu Pirelli 120 TL... diğerleri daha tuzlu... kararsızım...

şuan aracın üstündeki lastikler
conti premium contact
eğer conti premium contact 5 bu lastik daha kötü değilse
ben bu lastiği almaya razıyım.

nokian alanada hayırlı olsun...

hafta sonu ben bendeki michelin primacy hp lerin resmini koyayım iki yılda ne hale geliyor michelin görün.

hafta sonu ben bendeki michelin primacy hp lerin resmini koyayım iki yılda ne hale geliyor michelin görün.
çabuk yıprandığı konusunda hemfikiriz zaten:)

Geri