Lastik ebatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar beyler..Arabama lastik alcam da bu lastik ebatları konusunda hiçbi bilgim yok..Aracımda 195-60-15 ebatında lastikler war.Arkadasım aracını satıyorda yeni aldığı lastikleri bana wercek ama ebatları 205-60-15..Bi sakıncası olur mu yani yere oturma falan ya da yakıtta artış falan yapar mı?Saolun simdiden

kumho herhalde o ebat bende vardı 17 jantları takınca sattım. şu an o ebatlarda üretim yok bilgin olsun. yakıtta okadar fark etmiyor merak etme.

kumho herhalde o ebat bende vardı 17 jantları takınca sattım. şu an o ebatlarda üretim yok bilgin olsun. yakıtta okadar fark etmiyor merak etme.

Yok abi söylediğim lastiklerin markası bridgestone..peki araba eskiye nazaran alçalır mı?

taban genişliyor sadece ama 205-55 olsa alcalabilir herhalde

taban genişliyor sadece ama 205-55 olsa alcalabilir herhalde

sadece taban genişlemiyor lastiğin çapıda büyüyor kocaman bi lastik oluyo yanlışım yoksa 12mm büyüyo çapı ayrıca orjinal jantların üstüne takacaksan sürtme ihtimeli çok yüksek

sadece taban genişlemiyor lastiğin çapıda büyüyor kocaman bi lastik oluyo yanlışım yoksa 12mm büyüyo çapı ayrıca orjinal jantların üstüne takacaksan sürtme ihtimeli çok yüksek

tabi bir de o konu var

195 in oldugu janta 205 te mi oluyo :(

bilseydim bende 205 alırdım yol tutuşumuz artsın :)

hiç bir farkı olmaz kafan rahat olsun yol tutuşun biraz daha artar yanlız şunuda belirtiyim 200 km giderken ibren 196 yı gösterir

Geri