Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim araçta 215 40 17 var ve 1 ayda 3 kere balans yaptırdım cukurlara biraz süratli dususte nedense balans bozuluyor,bıraz genıslıgınden ya da ınce oldugundan olsa gerek cok sert ve sarsıntı yapıyor. lastıkler yolun ızını iyi takıp edıyor yanı cok ıyı yol tutuyor fakat dedıgım gıbı cıkurlarda ince yanak ve genıs taban oldugu ıcın sorun cıkarıyor sık sık umarım bahsettıgınız ebatta bu sorunları yasamazsınız
vallahı cok da anlamam ama bende herhangı bır aparat yok ve bıjon araları da uyuyor ustelık jant ve lastıgı aldıgım yer ısın uzmanı ve tanıdıgım oyle bırsey olsa takmazdı adamı dınlemedık aslında ben 225 ve ya en azından arkalara 245 dusunuyordum olmaz dıye ısrar ettı ve satmadı.215 e bıle zor razı ettım
jant bileziği diye bi parça var...jantların içinden çıkar...ama çoğu zaman arabaya uymaz...bu işi yapanlar oraya bir bilezik ayarlar...mesela ben yapılırken başında durdum...adam bi bilezik taktı...boşluklu biraz sallanıyo...dedim ustam bu ne böle olurmu filan...itiraz etmesem takıcaktı onu...biraz uğraştırdım ama 4ünüde tam oturan bileziklerden taktırdım...
benim dediğim bi olasılık....