Lastik Hava Basıncı Ölçme Cihazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İkinci verdiğim ürünü incele bir kaç yorum vardı HB de okudum olumlu yönde yorumlar yazılmış. Olumsuz yok desem reklam olmaz sanırım :D

Bir incele bakalım. HB de hep olumlu yorumlar almış ürün Hızlıal da zaten pek yorum bulmak mümkün değil ;)

Bir incele bakalım. HB de hep olumlu yorumlar almış ürün Hızlıal da zaten pek yorum bulmak mümkün değil ;)

abi zaten hb de olumsuz yorumların hiç birini yayınlamıyorlar ki :) ben bir çok ürüne olumsuz yorum yaptım ama hiç biri yayınlanmadı :D

Ahan da Çağatay kullanıyormuş ;)

valla ya bu süper oldu 1 tane de olsa kullanan birini bulduk çok şükür :) sanırım siparişini vereceğim :D Nadir abi zaten senin önerdiğin ürünlerde sıkıntı çıkmıyor maşallah :)

Eyvallah faydalı olabilmek güzel ;)

abi şu ürünü biraz daha araştırayım siparişini vereceğim kompresör dediğim gibi harika çıktı senin sayende inşallah bu da iyi çıkacak ben öyle umuyorum :D

O üründen sorun olmaz kompresör den taş gibi... benim aldım zaman da yoktu olsa idi düşünmeden alacağım bir üründü kesin. Genelde buna benzer ürünleri netten almayı tercih ediyorum çünkü garanti konusunda sağlam oluyor sorun olsa bile firmalar anında değiştiriyor. Ama oradan buradan alınan ürünlerde aynı şeyleri söylemek biraz zor çünkü malum esnaf anında ürün bozuldu dediğinde ilk bozulan ürün değil satıcı olduğu bir ülkede yaşıyoruz :D

Geri