lastik performas incelemesi

Arkadaşlar lastik alıcaktım ,
bu paylaşımdan sonra michelin ve brigestone
düşünüyorum...paylaşım için teşekkürler..

michelin ve bridgestone tarışılmazda bende zeta marangoni var ve çok memnunum fiyat olarakta onların yarısı

bridgestone er300 ve er30 arasındaki fark nedir?

ben turanza er300 kullanıyorum, belki çok sessiz bir lastik değil ancak hertürlü ortamda hareket kabiliyeti imkanı veren bir lastik. üstelik ıslak zemin testlerini ben bizzat test ettim hiç savurma yapmadı. herkese tavsiye ederim. kullanım ömrüne dikkat etmeniz şartı ile. çünkü zaten sert bir lastik, ömrü dolunca daha çabuk sertleşiyor.

Pirelli'nin hayatında yaptığı en iyi iş Pzero Nero, P6 falan boş. Ben oldukça memnunum.

Paylaşım çok yararlı olmuş teşekkürler

Lastik memnuniyeti kullanım alışkanlıkları, araç mekaniği, yol durumu, iklim, yük gibi sebepler doğrultusunda kişiden kişiye değişir. Aynı marka lastik bir çok memnuniyet derecesine sahiptir.
Yapılan testler eşit standartlar altında yapıldığı için test sonuçları karar vermemizde daha etkin rol oynamakta.

TUVSUD Mart2009 testlerinde (Rap No: 76236753) Goodyear EfficientGrip lastikleri akaryakıt tasarrufu ve CO2 salınımında rakiplerini geride bırakmıştır.

2009 yıl başında çıkardığı "Aşındıkça kanallarını çıkaran lastik OptiGrip" lastiklerde kullanılan SmartWear Teknolojisine şimdi de FuelSaving Teknolojisi ile birleştirdiği EfficientGrip lastiklerin diğer bir avantajı yoldan kaynaklanan hasarlara karşı sigortalı olmasıdır.

Diğer markalar ile birlikte Goodyear EfficientGrip lastiklerini de incelemenizi tavsiye ederim.

bende p6 var şu an üstünde lastikler hiç ama hiç beğenmiyorum çok fazla sesli ve yola tutunma zayıf.

Bridgestone er300 alacağım.

Ben P6 yi Zafirada kullandin 4 sene kislik olarak ve birgünden birgün sorun yasamadim.Sanirim sizin araciniz hafif oldugu icindir.Sonucta Zafira 1,5 ton (bos agirligi) Corsa ise daha hafif.

güzel paylaşım olmuş

testlere göre er300 en iyilerden diye bende eski lastiklerim kapanın olmadıgı kısımdan geçerken (geçemediğim için) yarıldı patlamasada bu yuzden er300e geçmiştim. eski lastigim listede olupta tr'de pek kimsenin bilmediği uniroyal rallye 550 idi. aracın farkı illaki vardır testlerde ama, yağmur ve kuru zemin performansı olarak er300 henüz uniroyalin kenarından geçemedi. araç aynı araç, sürüş şekli aynı. Keşke bulabilsem yeniden, satardım er300leri. (henüz 4bin km yapmadı bile)

Geri