Ynt: lastik seçimi yardım.
225 45 17 continental 5 kargo dahil 260 liraya kliksada. Bence dusunun.....
225 45 17 continental 5 kargo dahil 260 liraya kliksada. Bence dusunun.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 500 e 50 1000 tl yede 100 tl indirim vardıCosmo link' Alıntı:225 45 17 continental 5 kargo dahil 260 liraya kliksada. Bence dusunun.....
çok iyi fiyat. bilgilendirme için teşekkürler. 100 tl word puan cabası ;D. ebat farkı herhangi sıkıntı yaratırmı.Cosmo link' Alıntı:225 45 17 continental 5 kargo dahil 260 liraya kliksada. Bence dusunun.....
aynı fikirdeyim küçük hesaplar yapılmamalı ancak bütçe olayı.Cosmo link' Alıntı:arabada oglumu tasiyorum. Lastik konusunda bu yuzden cok titizim. Asla 3 e 5 e bakmam. Adini duymadigim, bilmem ne lastigin yan sanayisiymis urunlere asla donup bakmam. Bedava verseler aracima takmam. Ayni lastik ile asla ama asla durumu, disleri ne olursa olsun 40000 km den fazla yol da yapmam.
En sevdiklerinizi tasidiginiz, binlerce lira para verdiginiz araclariniza lastik alirken ufak hesaplar yapmayin. Toplamda bir depo benzin parasi kar yapacagim diye de uyduruk markalari kullanmayin...
fahri16 link' Alıntı:yardımlarınız sayesınde az önce kliksa dan 225 45 17 contı lastgımın siparişini verdim. dot tarıhı hakkında bir bilgi yoktu ama sıkıntı olacagını pek sanmıyorum. greatt