Lastik tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inal15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih bey günaydınlar. Az önce yorumunuzu okudum benim aracımında lastik değiştirme zamanı geldi. Bende lastik araştırması yapıyorum acaba netten hangi siteden aldınız söyleyseniz çok sevinirim.

nokian conti petlas arasında seçim yapın. fiyat performans değerlendirmesi yapmanız lazım. nokian çok iyi bir lastik.lastik sesini duymazsınız. yumuşak bir lastiktir. ayrıca fren ve ekonomi olarakta iyi bir lastik. yeni modeli çıkmış line diye...
continantel buda çok iyi bir marka orta sert karışım gibi bir lastiktir. kamyoncular hayatta eskimez dişleri derler gerçektende öyle ama biraz sert bir lastik ben sevmiyorum o yüzden.
petlas ise eski aracımda kullanıyordum diğer markalar 1200 liradan aşağı inmedi 4 lastite ben petlası 600 liraya aldım gerçekten çok kaliteli lastiklerdi. yol tutuşu fren mesefesi falan çok iyiydi. yumuşak hamurlu bir lastik ayrıca çokta konforluydu...

Duyarlılığınıza çok teşekkür ederim sanırım ben de tercihimi petlastan yana kullanacağım Bi de şunu öğrenebilirmiyim sitede hep conti olrak bi markadan bahsediliyor bu acaba continetal mi?
icon7.gif

Duyarlılığınıza çok teşekkür ederim sanırım ben de tercihimi petlastan yana kullanacağım Bi de şunu öğrenebilirmiyim sitede hep conti olrak bi markadan bahsediliyor bu acaba continetal mi?
icon7.gif

Aynen o ;)

2006 Zafira B Cosmo aracımın üzerinde orjinal fabrika çıkışı lastiklerini Ağustos sonlarında Ankara Petlas Bölge distribitörü olan firmadan değiştirdim.Tanesi 130 liradan dört adet 205/55 -R16 ebatlarında Petlas PT515 taktım.Genel olarak memnunum 1 yıl yol yardım hediyesi fiyatı bence çok uygundu ... :bir:

1 aydır araştırıyorum bütün markaları eledim contınental cpc5 185 tl ve pırelli p1 160tl arasında kaldım 195-60-15 pırelli p1 lastiklerine karar verdim.çok titiz bir araştırmaydı tavsiye ederim.pirelli 2 yıl önceye kadar lastik yapamıyordu fakat bu lastik onların yeniden başlangıcı gibi bişey olmuş

lastik denince akla hemen onun adı gelir:conti,conti,conti.:)aracımın üzerindeki bitik servis tarafından derhal değiştirin dedikleri premium contact2 lastiklerini 45000km daha kullandım.üretim tarihi 2004 dü.aradan geçen onca yıla rağmen kalkışlarda çok az patiye düşüyordu,ani frenlerde hiç kayma yapmadı.Alamanlar arabadan olduğu gibi lastiktende gayet iyi anlıyor,helal olsun.

Sonunda eski alışkanlığımi bırakmadım. Michelin energy saver plus aldım. 4 lastik artı 4 adet çelik sibop ve rot ayarı 850 tl ye mal oldu.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ciddi söylüyorum en iyisini yapmışsınız bildiğiniz mal varken macera aramak niye

GT-I9300 cihazımdan gönderildi now Free

Geri