lastik ve jant yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar vectra b ye lastik jant alacam ama bu işe başlamadan soğudum çamurluk sürtme olayı falan neyse vectra b ye nası inç lastik gider ve lastikleri az yanaklı almayı düşünüyorum kendi arabasına koyan arkadaşlar foto ile gösterirlerse cok sevinirim hangi marka ii olyo şimdiden teşekkr

ben 225-40-18 kullanıyorum çamurlukarı açtırdım haliyle offset uygun olursa ondada problem yaşamazsın ama aracın iz genişligi düşüyor ve bu seferde içe sürtüyor lastikler tabiiki 225 takarsan ;)

vectra b jant lastik

arkadaşlar ben 2001 model manuel cdx vectra-b aldım üzerindeki lastikler kötü bende lastige vericegim parayla 2. el bi jant lastik almayı düşünüyorum bu iş için 1.250 civarında para ayırdım.benim öncelikle sorum şu bu arabaya ince yanak takmak istemiyorum janta zarar verebilirim haliyle çukur tümsek çok.çamurluklar sürtmicek arabayı yormicak bi jant ve lastik tavsiye edermisiniz özellikle ölçüler ve boyutları verirseniz sevinirim.benim istegim 17 inç jant kçok ince yanak olmamak kaydıyla lastik ve yay takmam gerekirmi.şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Orjinal yayları 17 '' jant 45 yanaklı lastikle beraber sorun yaratmıyor diye biliyorum.Ama ne olursa olsun yay takmak en saglıklısı olur. Sonuc olarak 215/45/17 olculeri mantıklı diyebilirim.Tabi bu islemi gerceklestirmis arkadasların yorumları daha saglıklı olacaktır.

bilgi için teşekkürler.bu arada jant ve lastigi aldım.205/50/17 aldım sürtme falan yok.aracın yol tutuşu direksiyon kabiliyeti baya arttı konforda bi düşüş var tabi ama ben memnunum tek derdim şu an aracın arkası biraz yükseldi benim istedigim sadece ön tarafla aynı durması.sorum hem aracın düz durmasını hemde biraz konforu nasul arttırabilirim ilgilenirseniz sevinirim...

ayıptır sorması ne kadara aldın? 2. el mi? bende almayı düşünüyorum bu aralar araştırıyorum

slm.ben 2. el aldım bi tanıdıgımın arkadaşından bostancı sanayide 17'' lastik tsw marka 5 bijon her araca oluyomuş.205/50/17 de lastik aldım lastik-jant-balans bana 1000 ytl ye yaptı sagolsun.

bende de 205 50 17 war ama sürtüyo yaylanınca...iç sacı biraz büktürdüm içe çok aşırı yaylanmadıkça sorun yok...ama şimdi alçaltmak istiyorum nasıl yapcaz bilmiyorum :(

ben sürtme olayı yaşamadım.ön taraf iyide arka biraz yüksek kaldı ben buyuk ihtimalle 55 yanakla degiştircem lastikleri hem lastik boşlugu dolar hem konfor artar.

merhaba arkadaslar yanlış anlamayın ama ilk önce jant ve lastık alın ve yerıne koyun ona gorede ındırme işlemını yapın .... yanlız jant ve lastıgı gosterende yere yakınlıgı dır ! leylek gibi bıraktıktan sonra kıymeti yok bızım forumda vectra tunıng de sızın kasanın fotoları var harıka bence bakmakta fayda var

Geri