Arkadaşlar araba yaklaşık 2.5 senedir bende...
Benden önceki arkadaş vizeden geçerken eski lastikleri kötü durumda olduğu için gitmiş uygun bir lastik olan starmaxx marka lastik almış... Vizeden geçtikten 1 ay sonra zaten ben aracı aldım... aldığımda sıfır sayılırdı yani lastik... bu 2.5 yıl zarfında 40.000 km yol yaptım, ve durum bu... Kışlık Alpin'leri çıkartıp bunları taktırırken fark ettim...
Yazın Antalya - İzmir arası gidip geliyoruz ailelerimize eşimle... Bu durumda uzun yol yapılmaz kanısındayım, siz ne diyorsunuz?
Araştırmalarım sonucu bir kaç kafama takılan soru var, size sormak istedim...
1. 175 65 R14 lastik bakıyorum...
Aldığım fiyatlar şunlar... (4 adet takım fiyatı)
Continental PremiumContact 5 = 608 TL Liste / 520 TL Nakit
GoodYear Duragrip = 500 TL Nakit
Michelin EnergySaver = 550 TL Nakit
Pirelli P1 Cinturato = 480 TL Nakit
Kumho Ecowings = 400 TL Nakit
( Satıcı özellikle Kumho ecowings i çok övdü fiyat ve dayanıklılık açısından)
bir de bugün lastikçinin birine daha sordum o da Continental PremiumContact 3 var dedi 4 üne nakit 480 karta 500 olur dedi... etiket değeri yakıt tüketimi F ıslak yol tutuşu C sınıfı idi... Conti 5 'in ise ikisi de B / B idi... Ne fark var bu conti 3 ve conti 5 arasında? Birde bu etiket değerleri gerçekten önemli mi sizce seçim yaparken?
Benden önceki arkadaş vizeden geçerken eski lastikleri kötü durumda olduğu için gitmiş uygun bir lastik olan starmaxx marka lastik almış... Vizeden geçtikten 1 ay sonra zaten ben aracı aldım... aldığımda sıfır sayılırdı yani lastik... bu 2.5 yıl zarfında 40.000 km yol yaptım, ve durum bu... Kışlık Alpin'leri çıkartıp bunları taktırırken fark ettim...
Yazın Antalya - İzmir arası gidip geliyoruz ailelerimize eşimle... Bu durumda uzun yol yapılmaz kanısındayım, siz ne diyorsunuz?
Araştırmalarım sonucu bir kaç kafama takılan soru var, size sormak istedim...
1. 175 65 R14 lastik bakıyorum...
Aldığım fiyatlar şunlar... (4 adet takım fiyatı)
Continental PremiumContact 5 = 608 TL Liste / 520 TL Nakit
GoodYear Duragrip = 500 TL Nakit
Michelin EnergySaver = 550 TL Nakit
Pirelli P1 Cinturato = 480 TL Nakit
Kumho Ecowings = 400 TL Nakit
( Satıcı özellikle Kumho ecowings i çok övdü fiyat ve dayanıklılık açısından)
bir de bugün lastikçinin birine daha sordum o da Continental PremiumContact 3 var dedi 4 üne nakit 480 karta 500 olur dedi... etiket değeri yakıt tüketimi F ıslak yol tutuşu C sınıfı idi... Conti 5 'in ise ikisi de B / B idi... Ne fark var bu conti 3 ve conti 5 arasında? Birde bu etiket değerleri gerçekten önemli mi sizce seçim yaparken?