- Konuyu Başlatan
Ynt: aracımın yeni pabuçları
Uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,risklerin farkındayım Tolga nında dediği gibi bu tip araçları ilk kullanışım değil ama yinede uyarıları dikkate alacağım,tekrardan böyle bir foruma üye olduğum için çok mutlu oldum çünkü bütün forumdaşlar birbirini kolluyor ve gerekli bilgiler paylaşılıyor.
Uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,risklerin farkındayım Tolga nında dediği gibi bu tip araçları ilk kullanışım değil ama yinede uyarıları dikkate alacağım,tekrardan böyle bir foruma üye olduğum için çok mutlu oldum çünkü bütün forumdaşlar birbirini kolluyor ve gerekli bilgiler paylaşılıyor.
Evet Tolga fiyat çok uygun bende şaşırdım alırken ve lastiklerin üretim tarihide kasımın ikinci haftası yani çok yatmamış lastikler.Tolga KARACA link' Alıntı:Güle güle kullan Ulaşım, 300 liraya, hem de bu ebatlarda çok iyi almışsın greatt
Valla Recai contiler çok iyi tavsiye ederim hem sessiz hem konforlu hemde yola resmen yapışıyor.REC link' Alıntı:Harika bir seçim olmuş Ulaş abi...
Ben de Conti almak istiyorum, araç üzerinde gelen Bridgestone'dan nefret üzerine nefret ettim. Sonra bu nefreti her bir lastik için 4 ile çarptım. Frenleme konusunda tutunma adına ilkelliğin sınırlarında bir lastik. Henüz 20.000 km'de ve lastiklerin tarihine de daha var. Biraz daha katlanacağım ve tarihi dolar dolmaz kurtulacağım nasipse bu lastiklerden.