Bence de arap sabunu ve digerleri lastik yanaklarinda catlama yapar tavsiye etmiyorum.
Lastik parlatici silikon sutler var onlari kullanmalisin .
Lastik parlatici silikon sutler var onlari kullanmalisin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasta adam nasılda bilir işiniAraba ne kadar temiz olursa olsun,lastik kirli duruyosa bütün görüntüyü bozuyor.
O yüzden lastik parlaklığı çok önemli,piyasada çok çeşitli lastik parlatıcılar var,paraya biraz kıyıp iyi bişey alırsanız arabanın kendi boyası gibi parlak yüzey bırakanlar var . o zaman görüntü mükemmel oluyor işte,arap sabunu kola vb. ürünleride tavsiye etmiyorum toz topluyo + parlatmıyo sadece mat siyah bir tabaka bırakıyor.
benim arkada da kendim firmada dolumunu özel yaptım icine biraz daha sıvı parafin koydum laztigi görenbayadınmı diyo gecebile pırılpırıl parafin ni tercih ederim ama icin de parlatıcısıda olacak ben sahsen bu işin imalini ve pazarlamasını yabıyom bi zararrı yok tampon lara kullanmadıkdan sonrahasta adam nasılda bilir işini
torpido parlatma sütleri var oldukça etkili
Bu tür ürünler lastiğe zarar verir. Sonuçta temizlik ürünleri kimyasal maddelerdir. Bol su ile durulanmadıkca yüzeylere zarar verir. Ellerinizi sabunlu bırakın bakalım neler oluyor. En iyisi lastik yüzeyler için üretilen parlatıcılar.