lastik yanaklarını nasıl parlatıyorsunuz???

lastik parlatıcı değil lastik temiizleyici kullanıyorum ben. parlak olmuyor mat ama lastiğin kendi temiz siyahlıgı kalıyor ilk günki gibi yanı.

ben parlatmıyurm cunkı yıkamadan cıktım 30 km yol gıttım ve vıraja gırdımm araba kendınde koptu ve hızımda dusuktuu normalda o vırara gıttım hızın 3 katı yukseklıgınde gırerdımm onun ıcn bır daha lastık parlatıcı kullanmıyrum

Yağ çözücüyü sıkıyorum lastiğe sonra suyla duruladıktan sonra kurulama işlemine alıyorum ve sonuç göz alıcı :)

ben lastikleri yıkadıktan sonra süngere pril sıkıp üzerinden geçiyorum .tertemiz oluyor.

merhaba ben can aranıza yeni katıldım.bu konuyla alakalı bende bişiler söyleyebilirim askerde yaptığım uygulamalar hakkında.pet şişe içine çay bardağı kadar sıvı bal çok az pril üstüne kola ve az miktarda suyla çalkalayın süngerle temiz olan lastiklerinize sürün hem parlak siyah olacak hemde zor kirlenecektir.şahsen ben bu karışımı hala kullanıyorum sizede tavsiye ederim

arap sabununu sürecekseniz eğer gündüz güneşin altında sürmeyin derim saçlara çok miktarda sürülmüş jöle gibi beyazlatır.mümkünse akşamüstü gneş almayan bi yerde temiz yıkanmış lastiğe uygulayın suyla karışım yapmayın ayrıca.

geçenlerde badem yağı sürmüştüm ilk gün iyiydi ama ertesi gün biryere gidip gelince berbat oldu.

engüzeli ve ideali sıvı arap sabunu tavsiye ederim temiz ve kuru lastige uygulayın görüceksiniz sonucu

Geri