Lastiklerimi indirdiler :@

Konu üzücü nedeni ise kişisel hırslarımız coğulca düşünmeyip tekcil düşüncemiz ben kurtulayımda arkadaşım ne olursa olsun fikrimiz
sizin park ediş şekliniz onun size hitap şekli kadar yanlış
tüm lastiklerini indirin hatta cizin tiner felan dökün bakalım elinize ne gececek bu işte karınız ne olacak ve unutmayalım ki
Yanlışa yanlışla cevap vermek cehalettendir ama yanlışa doğru ile cevap vermek erdemdir

evet bugün çok daha doğru bişey yaptım zaten karakola ifade vermeye gidecek vatandaş!

Lastiklerinizin indirilmesini doğru bulmuyorum ama sizin aracın arkasına park etmenizde bir o kadar yanlış. Benimde bir kaç kez başıma gelen olaydır. Acil bir sey olsa önemli değil ama düşüncesizce yapılan parklar beni biraz geriyor.

yaw yavaş nerdeyse kızcağız suçlu çıkacak valla. ne var yani ne oldu "gel lan arabanı çek" dedi diye elinimi öpseydi şimdi. yanlış park tamam hata ama karşı tarafın uslüp ü daha da hata. şimdi erdemli olalım sesimizi çıkarmayalım diyoruz.tamam biz kedi olalım bunlar it olsun o zaman. abicim bu it sürüsüne kim dur diyecek o zaman......amacım sakın ha kışkırtmak değil. sakın ama kavga ya son taraf olacak kişilerdenim ama tahammülü aşmayalım.....tahammülü aşana, sınırı zorlayana da boyun eğmeyelim....kavga ederek değil ama en azından şikayetçi olun hakkınızı arayın derim ben. ona boşver buna boşver deyince de bu ahlaktan yoksun sahte kabadayılarında sayısı baya artmaya başlıyor....

Nedense hatayı biz yapınca karşı tarafdan af bekliyoruz, ama hatayı karşı taraf yapınca da linç etmeye kalkıyoruz. Yollar, otoparklar, dükkan önleri kimsenini babasının malı değildir, aksini iddia eden varsa tapusunu göstermek zorundadır. Ortak alanlarda orası benim yerim demek ne kadar doğrudur ki? Kimse kusura bakmasın ortak alanlarda erken gelen yer kapar. Kızdığım diğer bir şey; son yıllarda hızla yayılan bir moda akımı var, esnaf devletin sokağını araç parklarını engellemek için sandalyeyle, kasalarla, mantarlarla, hunilerle kapatıyor, peki bunları yapmaya hakları var mı? Ben belediye olsan bu tür hareketlerde bulunanlardan kaldırım/yol işgaliyesi için para talep ederim.

eğer aracınızı başka araçların çıkmasını engelleyecek şekilde bırakmasaydınız hiç bir sorun olmayacaktı. ne olursa olsun başkalarının çıkışını engelleyecek şekilde araç bırakmak bence son derece yanlış. insanlar "komşu şu arabanı çekermisin de ben çıkayım" demek zorunda değiller.

gecenin bir saaatinde acil bir durum olursa insanlar sizin aracınızı çekmenizi beklemek zorunda değiller. insanlar saniyeler içinde hayatını kaybediyor.

geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bence bu konuda kim haklı tartışmasını bitirelim. Karşılıklı yapılmış kanun ihlalleri var. Hiçbirimiz kendimizi polis yerine koyamayız. Kanunen, park etmiş bir aracın çıkışını engellememiz suç, engellediğimiz aracın bizim lastiklerimizi indirmesi de suç.

Suça suçla karşılık vermek ise daha büyük bir suç. Kanun ve kurallar bizim güvenlik ve huzurumuz içindir. Şehirde yaşayacaksak bunlara U-Y-A-C-A-Ğ-I-Z ya da orman kanunlarının geçerli olduğu bir yere göç edeceğiz.

Ancak işin güzel tarafı lastikleri indirilen taraf sonradan doğruyu görüp şikayetçi olmuş. Diğer taraf ta gerçekten suçu işleyen kişi ise gerekli dersi alacak ve bunu tekrar etmeyecektir.
Sonunda çözüm yine kanun uygulayıcısı olan emniyet bünyesinde çözülür BAŞKA BİR ÇÖZÜM MERCİİ YOKTUR.

Geri