Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
std şerit led yerine boncuk led (tek tek dizilmiş şerit led) kullanmanız gerekiyor.
http://www.sahibinden.com/dikkat_!!!!!!!!!96_cm_lik_boncuk_led_!!!!!!!!!-50WQQaXQQ15515634WQQpXQQdisplayitem?keyword=led
Oncelikle Hosgeldiniz...
Pekala ic aydinlatma,gosterge felan degilde far ve sislere ozellikle Audi serilerinde oldugu gibi [bu sokaklardaki arabalarda sonradan yapilan sikca gorduklerimizden olmasin yani] buyuk ve parlak sekilde yanan led uygulamalari hakkinda biraz bilgi edinirsem sevinirim.
Nasil bir led kullaniliyor bu farlarda ve sislerde,nereden temin edilir,neden sonradan yapilanlar mesela Audi'nin koyduklari gibi olmuyorlar,millet nerede yanlis yapiyor?
Tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum.Sagolun.
Dostum geldiğine gelecegine pişman oldunbiz LED olayına çok açız
ben bişi sorucam aracıma 20cmlik bir led aldım ve iç aydınlatmaya bağladım. Ama iç aydınlatmayı kapattımı ledler tam sönmüyor çok hafif bir ışık var. sence bir zararı varmı?
LED açısından çok büyük bir zararı yoktur zannetmiyorum fakat, olması da iyi bir durum değil... Muhtemelen az da olsa anahtardan LED lerin beslemesine enerji sızıyor... Bu durum aracın orijinal ampulünde belli olmaz çünkü Watt ı, yani gücü LED in çok çok üzerindedir. okadar sızındıda ampül ışık vermez, ancak LED verir...
Bu arada Spoileri sökebilirsem gönderirim sana ücretsiz
Yağmur yağdığında da olabilir kapı Switcleri ıslanır ve LEdler az da olsa yanar....
X2 teşekkürler
Bu arada Led'leri montajlamadım yukarıdaki elciklerin bittiği yerden silikona sıkıştırım verdim ön iç aydınlatmadan elektirik çektim.