LPG beyni ile Laptop Bağlantısı Yapmak

Arkadaşlar konu hakkında bilgi paylaşımına devam edelim. Seviyemizi bozmayalım

BRC için software

Merhaba arkadaşlar. BRC marka için yazılımları aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

lpg-logo-brc.gif

Čeština k JUST
Čeština pro JUST HEAVY NEW
Slovenština pro SEQUENT FAST
Manuál pro JUST HEAVY (PDF 10,4 MB)
Manuál pro sekvenční vstřikování SEQUENT 24 (PDF 240 kB)

lpg-brc-just-uvodni-strana.jpg

Evet gosterge dijital yani eski model. Ben baglanti yapmadim sadece programi kurulumunu yaparak inceledim.

Evet gosterge dijital yani eski model. Ben baglanti yapmadim sadece programi kurulumunu yaparak inceledim.
Dostum kablo bağlantısını nasıl yapmayı düşünüyorsun? Fikirlerini alabilirmiyim? Yani o kabloyu bir yerden hazırmı alacağız yoksa kendimiz mi hazırlayacağız?

Dostum kablo bağlantısını nasıl yapmayı düşünüyorsun? Fikirlerini alabilirmiyim? Yani o kabloyu bir yerden hazırmı alacağız yoksa kendimiz mi hazırlayacağız?

kalirasyon ayarlarının sadece laptop bağlayarak yapılabiliyor. bunu biliyorum. oyle ayrı cihazlara, arıza bilmemneyi silme için başka cihazlara gerek yok. kabloyu araştıracağım. bulursam fiyatına göre alacağım.

bu arada güzel paylaşımlar yapıyorsun :)

Uğur arkadaşım aşağıdaki linke bir göz at istersen. açıklamaları da okuyabilirsin. Uyumlu bunlar sanırım. RS 232 ile lpg ecu arasındaki bağlantıyı yapıyorsun. ürün ile birlikte lpg programı falan verilmiyor yazıyor ki zaten onları bulmuşsun. program lpg üreticilerinin sitelerinden serbest olarak indirilebilir yazıyor ancak bazılarının bağlantılarda dongle istediği de belirtilmiş. Hangi kablo hangi sistemi destekliyor onu da belirtmişler. Bu kablo türkiyede kesin satılıyordur. LPG marketler var. LPG sistemleri için parça satan yerler. Ben kesin bulurum bu kabloyu.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LPG-...44387QQrdZ1QQsspagenameZWD1V#ebayphotohosting

Şimdi ortada şöyle bir durum var, kabloyu buldunuz, laptopunuz da var. elinizde aracın üzerindeki kite göre programda var, yani kalibrasyon için hazırsınız.

başladınız programı kurcalamaya, Kurcalarken aracın lpg ayarlarını çok kıstınız veya açtınız, 2001 model VE üzeri araçlarda(yani OBD'li araçlarda) arıza lambasının yanmasına neden olacaksınız. Arıza tespit ve silme cihazı olmadan bu lambayı nasıl söndürmeyi planlıyorsunuz?

İyi günler, İyi haftalar

kalirasyon ayarlarının sadece laptop bağlayarak yapılabiliyor. bunu biliyorum. oyle ayrı cihazlara, arıza bilmemneyi silme için başka cihazlara gerek yok. kabloyu araştıracağım. bulursam fiyatına göre alacağım.

bu arada güzel paylaşımlar yapıyorsun :)

Uğur arkadaşım aşağıdaki linke bir göz at istersen. açıklamaları da okuyabilirsin. Uyumlu bunlar sanırım. RS 232 ile lpg ecu arasındaki bağlantıyı yapıyorsun. ürün ile birlikte lpg programı falan verilmiyor yazıyor ki zaten onları bulmuşsun. program lpg üreticilerinin sitelerinden serbest olarak indirilebilir yazıyor ancak bazılarının bağlantılarda dongle istediği de belirtilmiş. Hangi kablo hangi sistemi destekliyor onu da belirtmişler. Bu kablo türkiyede kesin satılıyordur. LPG marketler var. LPG sistemleri için parça satan yerler. Ben kesin bulurum bu kabloyu.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LPG-...44387QQrdZ1QQsspagenameZWD1V#ebayphotohosting

Kardeş, verdiğin bilgi ve cesaret için ben de çok teşekkür ederim. Sİtedeki ürünü inceledim. Sanırım bu kabloyu burda yapacak birini tanıyorum. Çünkü denizlide bu kabloyu satan bir yer olduğunu sanmıyorum. Bununla ilgili ben de biraz araştıracağım. Bi gelişme kaydeddersem mutlaka haberdar ederim.

Son düzenleme:
Lovtec Marka için software

lpg-logo-lovtec-maly.gif

sekvenční vstřikování lpg:
software lovtec magic II JET
Magic2+USBDriver-1.45 2.6 (exe)
starší verze:
MAGIC 1.3.0.6
MAGIC 1.3.0.9
MAGIC 1.3.1.0
MAGIC 1.4.1.7 s možností USB připojením
MAGIC 1.4.1.8 ( -.exe- pro jednotky s čárovým kódem) s možností USB připojením
(MAGIC 1.4.1.8 - zazipované 2,65 MB)
MAGIC 1.45.2.3-v.1.45 CZ zip 2,71 MB
klasický podtlak systém:
tronic - plná verze (zip 0,4 MB)

lpg-lovtec-tronic-uvodni-strana.jpg

kabloları sahibinden com adresine girerek bulabilirsiniz üreticisi saytech.info iyi akşamlar herkese yardımcı olabilmişimdir umarım.

Geri