LPG CORTLADI :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LPG CORTLADI :(

ilk kez sübabi eriyen bir astra görüyorum.6-7 tane insignia ve sınırsız cruze görmüştüm ama astra ilk oldu.inşallah sübaplarda değildir sıkıntı

1 ay icinde isletmesseniz motor garantiniz iptal olur demelerine ragmen niye hic biriniz isletmediniz :). Nasil bir risktir bu.

Muarrem link' Alıntı:
1 ay icinde isletmesseniz motor garantiniz iptal olur demelerine ragmen niye hic biriniz isletmediniz :). Nasil bir risktir bu.

Aynen doğru söylediniz böyle risk almak çok büyük hata bence hele garanti yapan firmalar en ufak açıktan garanti dışına çıkarıyorlar aracı

Benim taktırdığım firma ile ilişkilerim hep süper üstü olduğundan :) ben gerek duymadım risk bu işte

Geçmiş Olsun...

Ynt:

Senin motorun subablari magnezyum o yuzden olmus olabilir yalniz en buyuk sikinti ruhsata isletmemen olmus ben taktirdigimin ertesi gunu isletmistim bu arada yaglama kiti var miydi seninkinde ?

geçmiş olsun... en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz....

Gecmis olsun ilginc geldi subaplardan oldgunu tam ogrenin bnce yaptginiz km cok az eger cok performansli kullanmaz iseniz sorun teskil etmez ayrica montajda cok onemli..iyice bi incelettirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri