Ynt: LPG CORTLADI
geçmiş olsun yağlama kiti var mi araçta?
geçmiş olsun yağlama kiti var mi araçta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cosmo link' Alıntı:bu lpg de yağlama kiti vs bana tamamen saçmalık geliyor.
şöyle ki; lpg kuru bir yakıt olduğu için silindirlere ekstra yağlama yapıldığı söyleniyor. yağ dedikleride öyle litrelerce falan değil. minik bir parfüm tester şişesi gibi...
şimdi o şişeden damla damla pistonlar sübaplar yağlanacak.
dünya üzerinde üretilmiş olan en kaliteli yağıda kullansanız o sıcaklıktaki bir motora deydiği anda yanıp buhar olacaktır. bana göre külli yalan
OGOKTAS link' Alıntı:Geçmiş olsun umarım arkadaşların da söylediği gibi sübaplardan değildir.
LPG'ye geçiş için Haziran Temmuz'u düşünüyorum, aracın garantisi de ozaman doluyor, Muayene ye kadar 1 yıl da işletmeden kullanırım diye düşünüyordum ama paylaşım sayesinde ruhsata işletmenin önemini görmüş oldum.
golfstream kardeşim ılk once gecmıiş olsun ama benım arkadaşimdada vardı 1.4t olanından ve 120 bın yaptı şunu sorucam aracın benzındeyken aynı sorunu yapıyormu ve araçta hıssedılır şekılde tıtreme varmı bunlaar subaplar erıdıı zaman yapan şeylerdırGolf_stream link' Alıntı:evet arkdaşlar aracıma 5000 km de lpg taktırmıştım ve bugun 30 bin km de araç sabah çalıştırdığım da stop ediyordu kendiliğinden özel bir opel servisine götürdüm aracı olgun landirenzoya götrüp getirdiler ve beklediğim o kötü haberi verdiler aracın subaplarında erime olduğunu ve sorunun bundan kaynaklandığı sölediler. Tekrar landirenzo servisine gittim ve aracın motor grantisi olduğunu söyledim 15 ve 30 bin bakımları fatuları ile garanti belgesini istediler.ama okduum garanti belgesi üzerinde cihaz takıldıktan 1 ay snra ruhsata işletilmesi gerekiyor yazıyordu inşallah böle bişe istemezler çünkü ben halen lpg yi işletmedim. taktıralı 1 yıl oldu henüz bakalım size gelişmelerden bilgilendiregim bu arada özel servis 1200 tl civarında fiyat istedi. Bu konu ile ilgisi önerisi yada tavsiyesi olan arkdaşım varsa bilgilendirmeye açığım... Herkese kazasız belasız sıkıntısız günler...
CALİBRA BG link' Alıntı:golfstream kardeşim ılk once gecmıiş olsun ama benım arkadaşimdada vardı 1.4t olanından ve 120 bın yaptı şunu sorucam aracın benzındeyken aynı sorunu yapıyormu ve araçta hıssedılır şekılde tıtreme varmı bunlaar subaplar erıdıı zaman yapan şeylerdır
55000 derken o km dee mı patladı arkadaşınn kıdespitemre link' Alıntı:Sinan hoca aynen benımde arkadsta var 55000km yapmıs cruze arac