Olay bu mu?
Olay yalan dolan ile is yapmalari , GM ile anlasma olmadigi halde anlasma var demeleri , sifir aracta isterseniz LPG takin garanti bozulmuyor diyip , herhangi bir sorunda , servisten kapi gicirtisina bile LPG kaynakli denilip baslarindan savmalari. Ben aracim 1 yasindayken atiker taktirdim ustam kit disinda hicbiryere garanti vermedi, servise bir daha adimimi atmadim, cunku biliyordum kapimi bile yaglatmak istesem araciniz LPG li garanti disi kaldi diyecekler. Pardon adim attim oda su yuzden oldu frenleri tutmayan 2012 model bir corsam var internetten opele laf sokarken bana ulastilar servise gidin inceleyelim dediler onun icin gittim ve kendine usta denen herif kaputu acti aaaa bunda LPG var o yuzden tutmuyo dedi
, LPG nin sigortasini cektim , artik araba LPG siz dedim , mirin kirin etti cunku sorun devam ediyordu , en son vardigi sonuc , bu olay butun corsa D lerde boyle o yuzden buna sorun olarak bakamayiz , ama bu olay icin parca var GM uretimi onu alip takarsaniz sorununuz son bulacaktir , diyerek mantik disi savunma yapti . Mudure baktim , o bakti , ben baktim , o bakti , ben baktim , sonra dedi ki oturun isin aslini konusalim
Serviste ilk defa IQ sunu kullanan birisi benimle adam akilli konustu politikalarindan yapabilecek ve yapamayacaklarindan bahsetti cayini corbasini ictik ve ciktik. Her ne kadar durust davranmis olsada o gun opel benim icin bitti...
Buda boyle bir anımdi.
Yani varmak istedigimiz yere varalim, bana alttan alttan laf sokmak yerine sunun garantisini verebilirmisiniz ; Sifir opel araciniza landirenzo taktirirsaniz garantisi kesinlikle devam eder ve garanti halkinda hicbir sikinti ile karsilasmazsaniz. Eger sikinti ile karsilasirsaniz tum sorumluluk şahsim Astraopc ye aittir yazili belge imzalayip verirseniz. LPG taktiran cok olacaktir eminim
Oyle atip tutmakla olmuyor o isler savundugunuz ve kim oldugunu bile bilmedigimiz bir kisi ,kurum veya kurulus bir gazete haberi ile resmi olmayan birseyle forumdaslarimizi kandirmaya calisiyor ve sizde buna destekci oluyorsunuz...
Birde sanirim BRC idi , GDI motorlara LPDI sistemini hicbirseyi kesip delmeden vidasina kadar uyumlu sekilde takiyorlar , bu onlarin anlasmali oldugu anlamina mi gelmis oluyor varmi boyle bisey ?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi