LPG hava basma olayı olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ajangfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabaya LPG yeni taktırdığımızda araç 222 mil gitmişti 10 veya 11 depoya geldik araç 195 kalmaya başladı acaba havamı basıyolar

istasyon: BP balıkesir

Bildigim bir konu degil, fakat LPG nin sivi bir yakit oldugunu dusunursek hava basma gibi bir durumun olmayacagini tahmin etmekteyim.

Hayir ozellikle sivi oldugunu dusunursek dedim. Cunku LPG sivi bir yakit cinsi. Sivilastirilmis gaz olarak dusunebilirsiniz. Liquid Petroleum Gas = LPG turkcesi sivi(likit) petrol gazi ;)

cahilliğime ver fakat sonuçta bu benzin gibi sıvı değil. senin mantığınla düşünürsek benzinde sıvı onda da hava basamazlar ozaman.

hava olmaz
regulator basınc degerlerı havanın sıcak durumları kacaklar bunu tetıklemıs olabılır

yapıyorlar yapıyorlar
ben konya yolundaki shellden aldım bi kez(daha öncede almıştım güzeldi) araba 350 kuruş yaktı:D

basbayağı oluyor. 4-5 yıl önce lpg doldurtmuştum. beşiktaşta araba durdu. benzine alıp ustaya gittik. "bunda gaz yok, hava basmış" demişti. aldığım yer de shell'di. işin garibi sağlam bir yerdir. bu olaya rağmen yıllardır aynı yerden benzin alıyorum.

bu sızın tesbıtlerınız elektronık radyo tv tamırcılerının ıcınden parca calmıslar muhabbetıne gelıyor
hava soz konusu degıl guvenın bana..
ama hıle nerde onu soyleyecegım
yakıtı basan pompada ayarladıgın zaman 1lt de 1.1lt gecıs yapabılır

abi ama öyle olsa 20 ytl lik alsam olur ben depoyu doluruyorum hep
tak tak edipte cıkartırıyorum pompayı

Geri