Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opetin karşısında var bi bp yeni açıldı benim bildiğim neyse ben yaylada nın ordaki bp den almıştım 1 kere benzin aldığıma almışıma pişman etti beni marş geç basmaya başladı benzini yakmadan çiğ atmaya başladı araba o benzin bittikten sonra yine po dan doldurdum herşey normale döndü..
opetin karşısında var bi bp yeni açıldı benim bildiğim neyse ben yaylada nın ordaki bp den almıştım 1 kere benzin aldığıma almışıma pişman etti beni marş geç basmaya başladı benzini yakmadan çiğ atmaya başladı araba o benzin bittikten sonra yine po dan doldurdum herşey normale döndü..
evet doğrudur o bp bizde artık ordan almıyoruz po dan aldık 120 mil oldu hala LPG 4 ışık yanıo bide usta sen adnan menderesin karşısındaki po dan mı alıyon ?
evet var ya adnan mendres mahallesinin karşısında edremit yolu üstünde galericiler sitesinin girişinin yanında hatta po opetle aynı tarafta bp karşı tarafta