LPG hava basma olayı olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opetin karşısında var bi bp yeni açıldı benim bildiğim neyse ben yaylada nın ordaki bp den almıştım 1 kere benzin aldığıma almışıma pişman etti beni marş geç basmaya başladı benzini yakmadan çiğ atmaya başladı araba o benzin bittikten sonra yine po dan doldurdum herşey normale döndü..

burası türkiye herşey olur dikkat etmek lazım tamamını hava bile basabilirler

opetin karşısında var bi bp yeni açıldı benim bildiğim neyse ben yaylada nın ordaki bp den almıştım 1 kere benzin aldığıma almışıma pişman etti beni marş geç basmaya başladı benzini yakmadan çiğ atmaya başladı araba o benzin bittikten sonra yine po dan doldurdum herşey normale döndü..

evet doğrudur o bp bizde artık ordan almıyoruz po dan aldık 120 mil oldu hala LPG 4 ışık yanıo :) bide usta sen adnan menderesin karşısındaki po dan mı alıyon ?

adnan menderesin karşısında po yok ki orda opet var aynı adnan menderesden mi bahsediyoruz :)

adnan menderesin karşısında po yok ki orda opet var aynı adnan menderesden mi bahsediyoruz :)

evet var ya adnan mendres mahallesinin karşısında edremit yolu üstünde galericiler sitesinin girişinin yanında hatta po opetle aynı tarafta bp karşı tarafta

ya evet orda bir benzinlik var ama benim aklımda total diye kalmış o hiç benzin almadım oralardan neyse konuyu dağıtmayalım...

aynı durumda benimde başıma gelmişti.. tekrar program atıldı beyine..

Geri