LPG hava basma olayı olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen o tak taka bakma
basıncı degıstırse gene atar
hassas yaparsan yarım depodada atar hersey pompada:) :)

onu hassas yaparsan depo yarımken bıle basınca gore atabılır
ah sametım ahh her sey uc kagıt yeterkı ıste

bu sızın tesbıtlerınız elektronık radyo tv tamırcılerının ıcınden parca calmıslar muhabbetıne gelıyor
hava soz konusu degıl guvenın bana..
ama hıle nerde onu soyleyecegım
yakıtı basan pompada ayarladıgın zaman 1lt de 1.1lt gecıs yapabılır

gaz ibresi dipte. istasyona girip doldur diyorum, izliyorum, doluyor görünüyor. 5 km sonra motor duruyor ve çalışmıyor. benzine alıp göstermeye gidiyorum. adam gaz yok bunda, bitik. boş basmışlar diyor. bunun neresi parça çalmışlar muhabbetine benziyor ???;)

arkadasım ben pompada oynanıyor dedım olmaz demedım senın basmadan gordugun sey pompanon hızlı ılerlemesı hava degıl

arkadasım ben pompada oynanıyor dedım olmaz demedım senın basmadan gordugun sey pompanon hızlı ılerlemesı hava degıl

pardon. ben yanlış anlamışım. olmaz öyle şey dediğini sandım. ses ve vurgu olmadığı için internette oluyor böyle şeyler.

hersey olabılır gaz dıye yarı gaz yarı hava basabılırler yanıı :D

pompanın basınç değerleri farklı olabiliyor dediğiniz gibi
pompanın basınç değeri düşük ise tak tak vurma olayını depo dolmadan da yapabiliyor hatta depo boş iken gaz bile basmayabiliyor.

şunu da ekleyim bu durumda hemen şamandıranız bozuk diyebiliyorlar hiç kanmayın başka bir istasyondan da gaz almayı deneyin

LPG tankınız evinizdeki mutfak tüpünden farkı yok.
Gaz içerdeki basınçtan dolayı sıvı halde duruyor. havayla temas ettiği anda gaz haline geçiyor.

Eger tankınızda hava varsa veya basıldıysa sıkışmadan dolayı oda basınç yapacaktır. ve pompa eskisine göre daha az gaz basacaktır.

Aslında saglıklı dolum için ara sıra lpg tankı boşaldığında içerdeki basıncı komple almak lazım. Ki tankın tamamını gaz ile doldurabilesin.

Çakmagınızın bile gazı bittiğinde tam doldurmak için gaz basmadan önce içerdeki hava boşaltılıp öyle basılır.

LPG tank üreticileri bunun içim bi çözüm yolu koymuşlardır umarım.

Geri