asıl ben mesleğimi sizden öğrenecek değilim... karşınızda bu işlerin okulunu okuyan işi fizik kanunları olan bir mühendis var... siz saçmaladığınzı halde birşey demedim üstüne birde fizik kurallarına aykırı birşey yazdınız dediniz gene size yazdığınızın yanlış olduğunu kibarca söledim... yazdığınız yanlışı düzeltiyorum hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz... ister görün ister görmeyen benim için önemli değil... ama sizin gibi yarım bilgili insanlar yüzünden bu hale geliyor... sürekli başka şeyler yazacağınıza bir kendi mesajlarınızı okuyun sonrada yanlış biliyormuşum kusura bakmayın şimdi öğrendim bu işi diyin...Mesleğimi sizden öğrenecek değilim, sırf bir cevap olsun diye yazmayın lütfen. Detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm. Ayrıca ben -28 derece gerekir demedim. Tankın içindeki gazın Ortalama -28 derece olduğundan bahsetmiştim, bana cevap olsun diye kurduğunuz cümlelerin bir anlamı yok. Eğer okuyorsanız 5 derecelik sıvılaşmanın yeterli olmayacağını da yazmıştım. Bu yüzden -28 olarak belirtmiştim. Bundan sonra sizin mesajlarınızı görmezden geliyorum.
Benim zamanım yeterince değerli, sizinle gereksiz atışmalar yapacak kadar boş vaktim yok. Olsaydı öğretmek için biraz daha uğraşabilirdim aslında.
Rica ederim gereksiz mesajlarınızı bu konudan uzak tutun.