LPG li aracınız ne kadar yakıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ery23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede voltran var sehiriçi 170 şehir dısı 120 seninki normal

arkdaşlar bakın ben herkesin yazdğına inanmazdım yok arabam fark etmedi çekişte çart çurt. ama gerçekten etmedi yerinizde olsam bir gün dahi beklemem taktırırm inanılmaz ucuzlukmuş ilk kezde tüplü arabay biniyorm.özellikle tüp taktırmdan önce arabaın hangi viteste kaç saniyede kaça cıktığını ölçtüm sonra bide tüplü ölçtüm inanın ki fark yok. Şimdi Kayseri'ye doğal gaz gelmesini bekliyorum benm tüp doğal gaz dönüşümlü doğal gazın litresininde 500 kuruş civarında olduğunu düşünürseniz km de 50 kuruş filan yakacak...Ama bu arada paraya kıyıp iyi tüp taktırırın ben 2.200 ye taktırdım...

aynen katılıyorum 20 ytl lik lpg atıyorum gezmediğim yer kalmıyo 20ytl ye benzin alsam ibre hafif sallanırdı:)bu arada depoyu doldurduğum zaman(simit depo) 350 km gidiyor

bende lpgli kullananlardanım.140 ytl lik benzinle şehir içinde 500 km yol yapıyordum.38 ytl lik lpg ile klima full açık 270 km yol yapıyorum.buyrun hesabını siz yapın.

bence tüp çok büyk ekonomiymiş arkdaşlar ölçtüm şuanda arabam inanınki şehir içinde 133 lira yaktı ben bile inanamnadım hesabı tekrar tekrar yaptım... ve en güzel yanlarından biride benm tüpün çekişte hiç ama hiç farketmeyişi...

valla benimki iyiymis ya astra h 100 kagit benznle 510 km gittim...tam depo 650 falan bulur hrlde buda istanbulda...ortalama 7 zaten hep..6,9 da gormedım 7,1 de:D

triptonicde kullanırım ve 470 km yi geçemedim(140 ytl)...
araba aşırı bakımlı:)...650 yapanları tebrik ediyorum..

arkdaşlar bakın ben herkesin yazdğına inanmazdım yok arabam fark etmedi çekişte çart çurt. ama gerçekten etmedi yerinizde olsam bir gün dahi beklemem taktırırm inanılmaz ucuzlukmuş ilk kezde tüplü arabay biniyorm.özellikle tüp taktırmdan önce arabaın hangi viteste kaç saniyede kaça cıktığını ölçtüm sonra bide tüplü ölçtüm inanın ki fark yok. Şimdi Kayseri'ye doğal gaz gelmesini bekliyorum benm tüp doğal gaz dönüşümlü doğal gazın litresininde 500 kuruş civarında olduğunu düşünürseniz km de 50 kuruş filan yakacak...Ama bu arada paraya kıyıp iyi tüp taktırırın ben 2.200 ye taktırdım...

benim makina da CNG (kısacası doğalgaz) uyumlu. vakti gelince düşünürüm heralde. ama montajı yapan usta doğalgazın kullanımının arabalarda zor olacağını söylemişti. nedense doğalgazın buyuk hacimli tanklarda depolanması gerekiyomuş. bagaj tamamen biter o zaman.:) sebebini tam kestiremiyorum ama ankarada İ.melih in en son aldığı MAN otobüslerin tavanındaki doğalgaz tanklarını düşününce adama hak veriyorum :)

Geri