triptonicde kullanırım ve 470 km yi geçemedim(140 ytl)...
araba aşırı bakımlı...650 yapanları tebrik ediyorum..
abi sen ciddimisn nerdeyse 300 lira yakıyosun kmde...benmkıde easytronic 200 bn lra yakıyorum..bi srounvar bence sennkınde....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim makina da CNG (kısacası doğalgaz) uyumlu. vakti gelince düşünürüm heralde. ama montajı yapan usta doğalgazın kullanımının arabalarda zor olacağını söylemişti. nedense doğalgazın buyuk hacimli tanklarda depolanması gerekiyomuş. bagaj tamamen biter o zaman. sebebini tam kestiremiyorum ama ankarada İ.melih in en son aldığı MAN otobüslerin tavanındaki doğalgaz tanklarını düşününce adama hak veriyorum
evet bende görmüştüm o otobüsleri... ee sn şimdi benm moreli alt üstün ettin
arkdaşlar bakın ben herkesin yazdğına inanmazdım yok arabam fark etmedi çekişte çart çurt. ama gerçekten etmedi yerinizde olsam bir gün dahi beklemem taktırırm inanılmaz ucuzlukmuş ilk kezde tüplü arabay biniyorm.özellikle tüp taktırmdan önce arabaın hangi viteste kaç saniyede kaça cıktığını ölçtüm sonra bide tüplü ölçtüm inanın ki fark yok. Şimdi Kayseri'ye doğal gaz gelmesini bekliyorum benm tüp doğal gaz dönüşümlü doğal gazın litresininde 500 kuruş civarında olduğunu düşünürseniz km de 50 kuruş filan yakacak...Ama bu arada paraya kıyıp iyi tüp taktırırın ben 2.200 ye taktırdım...