LPG li aracınız ne kadar yakıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ery23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar bakın ben herkesin yazdğına inanmazdım yok arabam fark etmedi çekişte çart çurt. ama gerçekten etmedi yerinizde olsam bir gün dahi beklemem taktırırm inanılmaz ucuzlukmuş ilk kezde tüplü arabay biniyorm.özellikle tüp taktırmdan önce arabaın hangi viteste kaç saniyede kaça cıktığını ölçtüm sonra bide tüplü ölçtüm inanın ki fark yok. Şimdi Kayseri'ye doğal gaz gelmesini bekliyorum benm tüp doğal gaz dönüşümlü doğal gazın litresininde 500 kuruş civarında olduğunu düşünürseniz km de 50 kuruş filan yakacak...Ama bu arada paraya kıyıp iyi tüp taktırırın ben 2.200 ye taktırdım...

gsi a bin ve tüp ztaktır gülerler adama :) yok almıyım alanada manı olmayayım güle güle kullan lpg ni kazasız belasız

Aracım 96 Vectra B GLS 2.0, 1 yıl oldu Voltran sıralı sistem var.

Şehir Dışı: 100 km/8 lt (Ortalama hız 85-90)

Şehir Dışı: 100 km/10 lt (Ortalama hız 130-140)

Şehir İçi: 100 km/12-13 lt (Ortalama hız 40-70)

İlk depom bitmedi ama böyle kullanırsam yakındır.. Daha 100 km olmadı ama son baktığımda ışıklar azalmıştı :) Yol bilgisayarı 13,2 gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam..
İyiki göstergeyi göremeyeceğim yere koydurmuşum :D Arabanın pasını aldım bi kaç gündür.

omvl marka taktıran yok mu. afyonda en iyi usta omvl takıyor. 1600 peşin. 1800 10 ay taksit ne dersiniz?

ee tabi canım gsi ye taktırma sen:)) tşk ederm..

ben prins marka taktırdım 2.200 ytl ama gerçekten ses çekiş ve yakıt ekonomisi açısındn mükemmel....

ben hesapladım sıralı sistemin fiyat olarak bana bi getirisi olmuyo yaptığım km ye bakıyorum bide tüpün maliyeti + gaz benzin litresindeki fark beni kurtarmıyo benim için çok gereksiz onun için sizde çok ince hesaplar yapın gereksiz yere tüp almayın bence

ahmet bey aldesa yı nezaman kaça taktırdınız. şimdiye kadar sorun yaşadınızmı. banada usta bunu tavsiye etti.

Ortlama 1.500 ytl masrafı oluyor takılırken.Sonra ruhsata falan da işletiyorsunuz biliyorsunuz...Takdırğınız usta gerçekten bu işi biliyorsa korkmayın derim abi ama yine de karar sizin.Geç yazdığım için tekrar kusura bakmayın :o

Arkdaşlar 2 gün önce Prins MArka tüp taktırdım güya iyi bişey demişlerdi. Ancak 200 km de 3 ışığı söndü göstergenin sadece tek lamba yanıyor şuan bu normal mı sizce?

Tüp olayıda aslında aynen benzin gibi ki daha önce de bi arkadaş bahsetmişti.Kullanımına bağlı olarak harcarsın gazını.Yani ne kadar arabana yumuşak davranırsan o kadar az yakarsın :D

Geri