Doğrudur. yukarıda yorum yazan arkadaşlar lpg 2.5 ytl yazmışlar.Ben hesabı ona göre yapmıştım .lpg 1.79 ytl ymiş.benm defo yanlış bilmiyorsam 35 litrelik ama 55e doluyo...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur. yukarıda yorum yazan arkadaşlar lpg 2.5 ytl yazmışlar.Ben hesabı ona göre yapmıştım .lpg 1.79 ytl ymiş.benm defo yanlış bilmiyorsam 35 litrelik ama 55e doluyo...
arkadaşım aracım 2000 cc vectra cd (97 model ) 50 ytl'lik lpg ile şehir içi 260-270 km yapıyorum zamdan önce 300 km civarıydı (üstelik lpg sıralı değil )
benim görusum lpg ye verılen paraya acırım ben . kesilen hortumlara, delinen bagaja. kabak gıbı sırıtan stepneye, aracın olmadık yerınden gecirilen rekor ve düğme tesisatına, daha neler neler...... sayarım ama uzu surer.. bu arada bu görusum yenı araçlar için bi tofaş bi brodwaye şart lpg
tasarruf oranı max %30 dur. %50 diyen yalan söyler. çünkü hacmen tüketilen lpg benzinden daha fazladır. örneğin 10 lt benzin tüketiliyorsa bu lpg de 12-13 lt gibi rakamlara ulaşır.
ayrıca bazı arkadaşlar lpg ile şehiriçi 5,5 lt gibi rakamlardan bahsediyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar anlatsınlarda bizde öğrenelim. herkesin şehiriçi gittiği yol farklıdır.Örneğin ben şehiriçinde aynı yolu sabah 35 dk da akşam 70 dk da katediyorum. tüketim değeri olarak neyi baz almak zorundayım ?