LPG li aracınız ne kadar yakıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ery23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu anda benzin 3,10 YTL. LPG 2,5 YTL olunca acaba hangisi daha fazla yakar???????

Birde yağı erken karartır demişler :D

yahu bunlar nasıl usta..

LPG her zaman daha iktisatlıdır

Buna lpg li araçların motoru fazla yaıprattığından dolayı fazla arıza yapmalarını ve motor yağını daha çabuk karartmalarını eklediler

bunu hangi usta söyleyebilirkii yaaa...
saçmalıyorlar yada kafa buluyorlar...
lpg gaz halinde oldugundan kirlenme yapmaz..

Benzin Litresi 3.1 Ytl
Lpg De. 2.6 Ytl Olursa Lpg Li Araçlarin Menzili Daha Uzun Olur Nede Olsa Iki Depo Taşiyor

yani çok gezmeyen biri için LPG dönüşümü mantıksız

55 ytl ile ben şehir içinde 350 km yapıyorum bu km sıcak havalarda 390-400 arası değişiyordu... Performansta hissedilir bir düşme asla olmadı

benim görusum lpg ye verılen paraya acırım ben:( . kesilen hortumlara, delinen bagaja. kabak gıbı sırıtan stepneye, aracın olmadık yerınden gecirilen rekor ve düğme tesisatına, daha neler neler...... sayarım ama uzu surer.. bu arada bu görusum yenı araçlar için bi tofaş bi brodwaye şart lpg

Son düzenleme:
55 ytl ile ben şehir içinde 350 km yapıyorum bu km sıcak havalarda 390-400 arası değişiyordu... Performansta hissedilir bir düşme asla olmadı
55 ytl ye 22 lt lpg alınır.Sıcak havalarda 400 km yaptığınıza göre ş.içi ortalama yakıt tüketiminiz 5.5 lt.Aracınızın kitapçığında yazan ş.içi ortalama tüketimi ne kadar?Ben şehir içinde 5.5 in epey üzerinde tüketiyorum benzini.

benm defo yanlış bilmiyorsam 35 litrelik ama 55e doluyo...

Geri