LPG li aracınız ne kadar yakıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ery23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2000 model 1,6 16V astra CD HB var bende de.şehir içi %70inde klima açık 140-150 ykr.şehir dışı klima full açık ve 4 kişi ortalama hız 110km ile 110 ykr yaktı.(LPG litre fiyatı 1,50 ytl)

selam bende lbg takdırmak isdiyorum astram var ne dersiniz

benim araba dizelle hemen hemen aynı tüketir. 5.5lt/100km şehir dışı (1.2 twinport). anlamam ben hiç lpg den. sizin hesaplara bakıyorum, dizelin benzine pompa fiyat avantajını da insek , lpg daha ekonomik gibi. öylemi?

valla 99 cd 2.0 düz sistem lpg ş içi 160-170 ykr şdışı 110 -115 ykr hız 120 den aşşa inmem 160 ı geçmem :) nadirde olsa geçerim ama 200 ü tıksız görür performans açısından pek bi sıkıntım yot ah bide tc yi zorlamasa :)

LGP Harika.

Selamlar ;

Bende de Tartarini var . Ve Hergün Beylikdüzü - Fatih arasında gelip gidiyorm . Yaklaşık 100 KM . Şu an 185 YTL yakıyor. Araç ise Vectra GLS 2000 .

99 vectra B 2,0 gls aracım,

Üzeirne Aldesa marka sıralı sistem var.%5 lik bile düşüş yok bence.

Şehir içi ortalama 140 bin, şehirlerarası 110 bine kadar düşüyor.

Arkadaşlar bu veriler benim için çok önemli eğer doğruları tam olarak yansıtıyorsa çok iyi..bende 3-5 güne kadar romano marka sıralı lpg taktıracam aracıma

Arkadaşlar bu veriler benim için çok önemli eğer doğruları tam olarak yansıtıyorsa çok iyi..bende 3-5 güne kadar romano marka sıralı lpg taktıracam aracıma
arkadaşların yazdığı tüketim değerlerine tamamen inanıyorum.Bende ilk LPG takmaya karar verdiğimde forumda yazılan değerlere inanamamıştım.Ama tamamen doğruymuş.Taktırmanı şiddetle tavsiye ederim.Ama usta ellerde...

99 vectra B 2,0 gls aracım,

Üzeirne Aldesa marka sıralı sistem var.%5 lik bile düşüş yok bence.

Şehir içi ortalama 140 bin, şehirlerarası 110 bine kadar düşüyor.

ahmet bey aldesa yı nezaman kaça taktırdınız. şimdiye kadar sorun yaşadınızmı. banada usta bunu tavsiye etti.

Geri