LPG li araçlar için stepte çantası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: LPG li araçlar için stepte çantası

yavuzozkan link' Alıntı:
İlker bey emir kipinde bu zamana kadar kimseyle konuşmadım. Değil sizle de böyle asla konuşmam! 15 dk içerisinde üç mesaj çekip imalı imalı cevap bekleyen siz değil miydiniz? Hiç aklınıza bir hayır işleyip araştırıp burada paylaşmak gelmiyor mu? 3 mesaj çekmek yerin
e 3 dk da teker çapı ölçülebilirdi. Eğer yapmak istemiyorsanız böyle bir şey ise saygı duymam!

Sonuçta burada herkes yeni şeyleri paylaşarak öğreniyor.
Siz sakin bi zamanınızda , yazdığınız mesajı tekrar okuyun
Burası paylaşım formu lastik çapını bilsem bulabilsem  zaten sormazdim .
Istediğim dakikada istediğim kadar mesaj yazarım !

ilker öztürk link' Alıntı:
Siz sakin bi zamanınızda , yazdığınız mesajı tekrar okuyun
Burası paylaşım formu lastik çapını bilsem bulabilsem  zaten sormazdim .
Istediğim dakikada istediğim kadar mesaj yazarım !

Forum kurallarını gözden geçirmenizi dilerim. Bir paylaşım forumunda üslup davranış konuşma mesaj çekme işlemi nasıl olmalı bir bakın derim. Sonuçta ne sizi tanırım ne de bilirim. Forum ortamında herkese de aynı seviyede davranırım. Bunu da sorgulamaya gerek yok! Bizim için asıl olan paylaşımda bulunmak-yardıma ihtiyacı olana yardım etmek. Kaldıki size neden yardımcı olmayalım. Olalım olmasına da bu üslup bu yazdığınız mesajlar gerçekten insanı tereddütte bırakır.

Ynt:

Bazilarinin stepnesinde hava sisirmek icin cihaz var, cakmaklik ile calisan. Yalan olmasin bende hic acip bakmadim ama dogrumudur ki?

Bana yazdığınız ilk mesajı okuyun .kararı siz verin .
Uzatmaya gerek yok .

ilker öztürk link' Alıntı:
Bana yazdığınız ilk mesajı okuyun .kararı siz verin .
Uzatmaya gerek yok .

Daha fazla uzatmayayım en iyisi! Siz haklısınız! Pardon!

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Bazilarinin stepnesinde hava sisirmek icin cihaz var, cakmaklik ile calisan. Yalan olmasin bende hic acip bakmadim ama dogrumudur ki?

Bende cihazda var köpükte. Köpük balansı bozabilir son çare ama kaliteli bir kompresör lastikçiye gidecek kadar havayı basar. Ben stepne taşımıyorum.

Bende köpükte var ama daha önce hiç kullanmadıpğım için güvenemiyorum ,kompresör zaten ayrıca satılıyor çakmaklıktan çalışıyor ama onunda hemen ısındığını pek randumanlı olmadığını soyluyorlar

Ynt:

madmax50 link' Alıntı:
Bende cihazda var köpükte. Köpük balansı bozabilir son çare ama kaliteli bir kompresör lastikçiye gidecek kadar havayı basar. Ben stepne taşımıyorum.
mustafa neden taşımıyorsun stepneyı tuttukı o lastık yarıldı pekı taşıdığın zımbırtılar senı kurtaracakmı hayır ondan sonra eller havaya cekıcı gelsın

Ynt:

Bende var mi acaba bakamiyorumda bagaj dolu :-/

Aracı kriko ile kaldırarak kullanirsaniz kompresör daha az ısınır ayrıca ara vererek kullanırsınız daha sorunsuz olur

Geri