lpg li araçların bujisi nasıl olmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan losilin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

losilin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşalar araçlarına lpg taktıran arkadaşların nasıl buji kullanıyor acaba nette yapmış olduğum araştırmaya göre lpg benzine oranla daha zor yanıyor motor içinde bunun için araçların orjinal buji aralığı 1.1mm fakat lpg kullananlar içinse 0.7 ile 0.9mm gibi bir şey olmalı diyorlar bosch ve ngk net sayfalarında lpg li araçlar için bujilerin farklı olması gerektiğini söylüyorlar sanayide ki ustalar veya yetkili servisler sadece orjinal bujiyi kullanmayı tavsiye ediyorlar bazı ustalar lpg bujisi iyi olur diyorlar araçların alt devirlerde daha iyi olması için lpg bujisi şart diyenler de mevcut siz nasıl bir buji kullanıyorsunuz acaba aracım 2003 vectar c elegance

Arama butonunu kullanırsanız bu konu hakkında daha öncede detaylı görüşülmüş olduğunu göreceksiniz.

Bosch platin uçlu lpg bujisi üretiyor git bayisine motor numarandan bakıp taksınlar,iyi olutor ben kullanıyorum,düşük evirde iyi toparlıyor.

boschun lpg buji kodu x20xev için : 0242 236 571

ben bosch un LPG li araçlar için ürettiği o bujilerden kullandım... inanın hiçbir değişiklik hissetmiyorsunuz.yani ben hissetmedim... boşuna para verdim.ama içimde kalmasın ben de bir deneyim diyorsanız alabilirsiniz.ben denedim aman aman bir fark görmedim.bilgilerinize...

arkadaşlar yokmu hiç lpg bujisi kullanan

asıl soru şu bir sıkıntısı olmaz ama faydası olur mu acaba benim aracımda zavoli marka lpg var zavoli türkiye distribütörü ile görüştüm yok öyle bir faydası sadece buji satmak için yeni bir yol diyorlar orjinali neyse onu kullan diyorlar bu adamların yanılma payı varmı sizce

asıl soru şu bir sıkıntısı olmaz ama faydası olur mu acaba benim aracımda zavoli marka lpg var zavoli türkiye distribütörü ile görüştüm yok öyle bir faydası sadece buji satmak için yeni bir yol diyorlar orjinali neyse onu kullan diyorlar bu adamların yanılma payı varmı sizce

benim ustam da aynı şeyi söylüyor.
maceraya hiç gerek yok orjinali neyse o kullanılmalı diye düşünüyorum.

LPG'li arabaya özel yağ, özel katkı maddesi, özel buji, özel bilmem ne.. hep para hep para..

Geri