lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sismik' Alıntı:
evet lpg 1.43 ytl. 40 ytl ile 326 km yol yaptım. kullanım dersen normal kullanım yeri geldi 120 ,140 yeri geldi 80. yani özellikle ekonomi yapıyım diye bir kullanım yok
şehir içi olmasına valla hiç inanasım gelmiyor. Şehir dışı olmalı bence

flybird' Alıntı:
şehir içi olmasına valla hiç inanasım gelmiyor. Şehir dışı olmalı bence
ianıp inanmamak size kalmış arkadaşım :). ikinci depoda bitince tekrar sizlerle paylaşırım. Sistem 2000 motor için kw gücüne göre alındı. brc squent 24 son yazılım var üstünde.

(aslına bakarsanız bende bu kadar beklemiyordum. lpg takılmadan önce aracın tüm filtrelerinide değiştirdim. bujileri yeniledim . )

selcukreis035' Alıntı:
tasaruf var ama hız yok ayrıca pistonları zorluyor

arkadaşım bunu hangi verilere dayanarak yazıyosunuz . ortaya bir tez atarken bunu teknik verilere dayandırırsanız hepimiz bilgilenmiş oluruz. :good:

sıralı sistemi bilmediği aşikar zaten...

Benim eski vectra b 2.0 gls ye lovato takmıştım çok memnundum ş.arası 100 ykr. ş.içi 140 yakıyordu babamda focus var 1.6 şehiriçi 110ykr yakıyor benim dizelden az valla...

mguren35' Alıntı:
.en azından depoda az mıktarda benzın bulundurmak gereklı.

benzin olmadan araba çalışmıyo ki zaten :) bunlar eski sistemler gibi tüpe alıp hep aynı şekilde kullanamıyorsun :)

iyi bir lpg servisi ve iyi bir marka ile sıralı sistem...uzun yol 100 ytl.şehir içi 170 ytl.civarı hergün araç kullanan biri bunu sanırım 1 sene içinde amörti eder.
Ayrıca bujiler ve kabloların sürekli kontrolden geçirmeniz gerekir.Özellikle bujiler..ben de lpg ye karşı idim ama şuan en iyisi..Lpg li brodway den az yakıyor o kadar söyleyebilirim.ikisinide kullanıyorum.taktırın bence..fiyatı 1.500 ytl. ile 2.100 ytl.arası degişiyor.

sismik' Alıntı:
ben brc sıralı taktıralı yaklaşık 13-14 gün oldu. ilk verileri sizinle paylaşmak istedim. şehir içi tüketim yaklaşık 120 kuruş . lpg aygaz euro lpg . benzinle arasında hiç bir fark göremedim. benzinden gaza gazdan benzine geçiş sorunsuz hiç hssedilmiyor. şehirlerarası gidersem o verileride sizlerle paylaşırım. takılan sistem brc sequent 24.

olamaz 120 şehir içi ben uzun yolda çok denedim 100-105 arası yakıyor.hız 120-160 arası şehiriçini de siz düşünün.Gaz geçişleri ateşleme sisteminiz iyi ise gerçekten sorunsuz sabah ilk çalıştırmalar zaten benzinle çalışmama gibi bir durumda söz konusu degil tabii benzin almayı unutmadıysanız.(istanbul merter adapazarı merkez gidiş geliş 35-37 ytl. arası bogazköprüsü fazla sıkışık degil normal diyim) :)

irfan_1' Alıntı:
olamaz 120 şehir içi ben uzun yolda çok denedim 100-105 arası yakıyor.hız 120-160 arası şehiriçini de siz düşünün.Gaz geçişleri ateşleme sisteminiz iyi ise gerçekten sorunsuz sabah ilk çalıştırmalar zaten benzinle çalışmama gibi bir durumda söz konusu degil tabii benzin almayı unutmadıysanız.(istanbul merter adapazarı merkez gidiş geliş 35-37 ytl. arası bogazköprüsü fazla sıkışık degil normal diyim) :)
siz daha iyi bilirsiniz ne diyim :alkis::good: siz şimdi istanbulun şehiriçi durkalk la burayı tabiki karşılaştırmayın. İstanbulda köprüyü geçmek için 1 saat dur kalk yaparken bursada yeni yollar sayesinde hemen hiç trafik sıkışmaz.

Geri