lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:alkis: bence mükemmel denilecek kadar güzel yüzde 80 oy aldı benden

Sayın "uğurlama" kendinizi üye arşivi bölümünde tanıtırsanız hem mesajınız silinmez hemde sizi tanımış oluruz.Bunun yanında bir de imzanız galiba yanlışlıkla çok büyük olmuş onları da ayarlarsınız herkesi sevinir.

Arkadaşlar ben de daha önce 2005 Clio vardı ona srıalı taktırmışrım. Rampa (Pozantı-Toroslar) çıkarken denedim bunu kesinlikle LPG. Şimdi biraz para dekleyebilrsem Opele de düşünüyrum ancak yol bilgisayarını etkiler mi etkilemez mi tereddütüm var..

Keboy' Alıntı:
Arkadaşlar ben de daha önce 2005 Clio vardı ona srıalı taktırmışrım. Rampa (Pozantı-Toroslar) çıkarken denedim bunu kesinlikle LPG. Şimdi biraz para dekleyebilrsem Opele de düşünüyrum ancak yol bilgisayarını etkiler mi etkilemez mi tereddütüm var..

arkadaşım bu konu daha önce işlenmişti yanılmıyosam( bir hafta önce falan) . Bi arattır istersen.:good: . Ama bildiğim kadarıyla tüketimde çok az bir şaşma yaşanıyor ama ekranda tüketim bilgilerini görebiliyorsun.

maxim' Alıntı:
eski arabalar için bi sorun yok ama söz konusu opel olunca iş değişir o yüzden ya dizel yada benzin lpg de herzaman arıza lambası yanıyor

yanıyor ve sönüyor kardeş bir problem yok...ailem geçen sene ablamın cdti corsası ile armutluya 149 ytl ye gitmişlerdi...şimdi benim astra ile gittiler...120 ytl yakmış ortalama daha ne olsun...

sıralı sistem no problem...

mdellal' Alıntı:
Sende de mi var lpg ? :eek:

murat abi merhaba ne var ne yok? biraz özel oldu ama olsun...abi bizimkiler gitmeden deponun havasını aldırdım menzil uzadı yakıtta depom 40 a doluyordu bu sefer 45 e doldu ama baya fark etti bence sende bi havasını aldır...:)

1 yıldır kullanıyorum forumda lambanın yanmasının sebepleri var baştan ( 1.sayfadan )sona kadar okursan görürsün seviyeli ve dengeli bir şekilde kullandığın müddetçe her türlü garantiyi veririm sana...5oo km nin ortalama 100 km sini benzinle yaparsan hiç bir problem teşkil etmez bunu opel servisindeki ustalara bile sora bilirsin...

hiç bişey olmaz. lambalar yanmak içindir:D yanmıycak lambayı napiyim ben:D yansın diye konmuş zaten :D lamba bozulursa söker yerine bi tane 100 lük takarız :D

(biraz da geyik olsun diye yaptım kimse yanlış anlamasın :D )

Benim aracımdada tüp var ancak hemen hemen her gün servisden çıkamıyorum yok rolantisi yok egr valfi yok tesisat ne yapıldıysa yinede 4/4 lük olmuyor ne diyeyim sonumuz hayrola her halde bi opel parasıda servislere kazandıracağız bilmem kaş yapalım derken göz mü çıkaracağız ne onu zaman gösterecek

Geri