LPG RUHSATA İŞLETME

Ynt: LPG RUHSATA İŞLETME

OZAN ERDEM link' Alıntı:
Abi şunu diyim adam hiç ilgilenmedi bile yangın tüpüyle falan. Sen direk gitceksin bagajı açcaksın kaputu açcaksın bagajın halısını kaldırcaksın yedek lastiğini reflektörünü tüpünü çantanı falan arka koltuğun dibine koy. Yedek lastik, ilk yardım çantası nerde dediğinde ise arka koltukta de bakmıyor bile tamam diyor geçiyor. Yani yangın tüpün olmasa yine geçersin o derece ben iki kere girdim biri ağır kusurlu olduğu için 1 saat arayla iki seferdede ne lastiğime ne ilk yardım çantama ne reflektörüme hiç birşeye bakmadılar. Sadece aracın fren, gaz, yürüyen aksam, emniyet kemeri ve LPG sistemini kontrol ettiler diğer trafik setine hiç bakmadılar sadece yedek lastiği sordu onuda söyledim arka koltukta dedim bakmadı bile. :) Yani içiniz rahat olsun abi bir sıkıntı çıkmaz :)

Sagol kardesım yarın sag salım bır halledyım herseyı de tatıle çıkmadan bıtsın gıtsın..

İnşallah abi bilmiyorum kaça aldın randevuyu ama erkenden git 1 saat önceden falan yoksa o randevun saatler sonrasına kayar randevunun hiç önemi yok aslında sadece orda aldığın sıra numarası önemli o sıraya göre çağırıyorlar bide borcun falan varmı abi dikkat et ogs vergi borcu falan onlarda bir sıkıntı varsa muayneye giremiyosun. Benim çıkmam lazım şimdi herhangi bir sorun olursa yaz abi akşam tekrar yardımcı olmaya çalışırım :)

2 aydır muayenesiz dolaşıyorum(LPG sonrası) bunları okuyunca hiç yaptırasım kalmadı.
Böyle giderse normal muayenene bitimine kadar beklerim.
2015 sonu 011zaa

freelook link' Alıntı:
2 aydır muayenesiz dolaşıyorum(LPG sonrası) bunları okuyunca hiç yaptırasım kalmadı.
Böyle giderse normal muayenene bitimine kadar beklerim.
2015 sonu 011zaa

Umarım proje dosyasını almamışsınızdır LPG yi yaptığınız yerden çünkü 1 ay süresi var onların 1 ayı geçince ruhsata işletemiyorsunuz hatta sızdırmazlıktan bile geçemiyorsunuz.

OZAN ERDEM link' Alıntı:
Umarım proje dosyasını almamışsınızdır LPG yi yaptığınız yerden çünkü 1 ay süresi var onların 1 ayı geçince ruhsata işletemiyorsunuz hatta sızdırmazlıktan bile geçemiyorsunuz.
Almadım ne proje nede fatura.

Evet bugun gıttım ve hersey bıttı cok sukur 15 dakkada sızdırmazlık ordan hemen tuvturk 1 saatte on u beklddım erken gıtmıstım ondan sonrada trafığe ruhsatı yenıledım ogleden sonra bitirdim yapacaklara tavsıyem mimarsinan sızdırmazlık ve tuvturk sıpsak bakıp gonderıyorlar..

arkadaşlar yarın muayeneye gireceğim lpg işletmek için fakat şimdi fark ettim ek-1 almamışım haftasonu bu işi halledebilir miyim?

Git muayene yaptıcagın yerde dolduranlar olur genelde verırı hemen yaptırısın

spitemre link' Alıntı:
Git muayene yaptıcagın yerde dolduranlar olur genelde verırı hemen yaptırısın

bilgisayarda dolduruyorlar mı hemen acaba uzak bir yer orası  eğer bulamazsam geri dönüş şansım yok son saate aldık randevuyu

Geri