Arkadaşlar plakalık lambasını beyaz lede çevirdim ve parklarıda beyaz led yapmak istiyorum bunlar sorun olurmu muayenede??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm ! fenni muayenede her şey yasak ama gene sorayım dedim; yere çok yakın olmayan bodykit tamponlar yasak mı; ayrıca sonradan takılan maşpiyeller yasak mı ? tşk!
Mantıksızlıkta Sınır Tanımayan Bir Kurum daha fabrika çıkışlı renkli olmuş sonradan renklendirilmiş olsun ne farkederde :S3. Renkli Cam, Lazer Karartma: 2. Madde gibi, camın tip onayı geçersiz hale gelir.
4. Renkli Cam: Orijinal çıkışlı renkli camlar kusur değildir.
Sadece orijinal fabrika çıkışı renkli olan camlar araç muayenesinde uygun görülür. Orijinal fabrika çıkışı renkli olmayan sonradan renkli hale getirilmiş camlara sahip araçlar araç muayenesinden kalmaktadır.
(Bilgiler TÜVTÜRK internet sitesinden alıntıdır)
Araç muayenesindeki tecrübelerinizi,sorularınızı ve sorunlarınızı buradan paylaşmanızı ve farklı konular açmamanızı rica ediyorum.
İyi forumlar..
bende hem normal muayene hemde egzos muayenesi yaptırdım tüvtürk de sadece motor numarası okunamıyor hafif kusur yazmışlar nerde bu arabanın motor numarası arkadaşlar ?