Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadığım nokta ustalar rahat bi şekilde LPG değişince düzelir, bobin değişince düzelir direk dalıyorlar. Bu şekilde birçok parçayı değiştirip sonuç alamayan binlerce insan var. Motor ustası bi bujilerine bakalım demiyor. Direk git LPG ci baksın diyor. LPG ustası eski sistem ondan yapar diyor. 3-5 liralık masraflar olsa neyse, direk değiştir demesi kolay..
Sorunlar çözülsünde GM olmaz CHAMPİON olur farketmez![]()
Ben ilk LPG sorunun da kafayı yemek üzere oldum. LPG takan şahsiyet aracın motorun da sorun var diyor. Ustaya gidiyorum motor da gram sorun yok LPG de diyor iki üç kez böyle gittim geldim en sonun da LPG takan adama bin şu arabaya tepemin tası attı atacak dedim benim vitesten attığımı görünce tabi bindi doğru ustaya gittim ahan da bu LPG takan adam ahan da bu usta buyurun bulun şu arabanın derdini dedim...
Ve LPG de sorun çıktı sözüm ona adam gibi iş yaptıklarını söyleyen bir yer çatlak mikser takmış... hadi buyur... ölün mü? öldürün mü? birde utanmadan benden para aldı garanti kapsamlı sistem için... o yüzden bu LPG takan adamların %90 yalan dolanla iş yapıyor... diğer kısım da bize denk gelmedi hiç.
Lpg enjektör temizliği ise yarayabilir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi