Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Mehmet bey, aracımda Lovato Easy Fast LPG kiti var 2 yıllık, sorunum motor ve havalar soğukken araca biraz yüklensem sanki LPG bitmiş gibi uyarı veriyor ve benzine geçiyor, bunun nedeni ne olabilir?
İkinci olarak bu işi geçen hafta da yaptı(yol bilgisayarının 29 derece gösterdiği zaman), özellikle depoda gaz az kaldığında yapıyor sorunum nedir? Cözüm önerileriniz nedir?
Üçüncü sorum ise mesela 40 lt'lik depoya 60lt'lik şamandıra koysak daha fazla doldurma imkanımız olur mu?(yapmak gibi bir niyetim yok sadece merak)
merhaba aracımda 18 bin km brc kit kullandım hiç bakıma gitmedim filtre değişimi gereklimi ve filtre ne kadara mal olur
Galiba sadece kit soranlara BRC tavsiye etmek için güncellenmiş.
Mehmet usta kardeşimde Honda Jazz var. Uzun bir süre tekleme problemi yaşadık ama ne yaptıysak çare bulamadık. (buji ve buji kabloları değişti bobinlerde oksitlenme varmış sökülüp temizlendi LPG ayarları birkaç defa program atıldı ve güncellendi vs.) son olarak geçen gün Honda yetkili serviste LPG bağlantısının 3 nolu bobinden yapıldığı söylendi bizde LPG servisine (Atiker) götürdük ve bağlantı bobin kablosundan alınarak sanıyorum devir sensörüyle alakalı bir kabloya aktarıldı şimdilik tekleme sıkıntısı yok gibi ama hep böyle oluyor en çok 1-2 hafta sorunsuz çalışıp sonra yeniden teklemeler başlıyor genelliklede motor ısındıktan sonra.
Sorun gerçektende bobinden yapılan paralel LPG bağlantısından olabilir mi? yoksa ustaların hüsnü kuruntusu mu?
iyi günler kolay gelsin aracımıza brc my11 kit aktırdık genel itibariyle 1500-3000 devir aralığında silkeleme yapıyor nedeni ne olabilir götürdüğümüz usta buji kablosundan olabilir dedi astra g lerde benim bildiğim buji kablosu yok bobinler direk bujiye inip ateşlemiyor mu sizce nedir bende adama ona göre çatacağım
2005 Astra H aracıma Opel yetkili servisinde BRC takıldı. Yakıt tasarrufu mükemmeldi. 20 krş yakıyordu.Servis motor arıza ışığının yanmayacağını söylemesine rağmen ne yaptıysam sönmedi. Her defasında farklı sebepler söylendi. söndürüyorlar 1 hafta içinde tekrar yanıyor. Ben de kızdım ve aracı sattım. Motor arıza ışığından da kurtulmuş oldum Şimdi astra j dizel almayı düşünüyorum...