ben dusuk devırde rampa çıkarken ornegın 1500 2000 devır uzun yolda seyredıyorum 90 km/h hız ıle. hafıf bır rampaya geldıgımde , gaza benzınden cok daha fazla abanmam gerekıyor. ama son hız denedıgımde bır değişiklik yok. bunun sebebi nedir peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben dusuk devırde rampa çıkarken ornegın 1500 2000 devır uzun yolda seyredıyorum 90 km/h hız ıle. hafıf bır rampaya geldıgımde , gaza benzınden cok daha fazla abanmam gerekıyor. ama son hız denedıgımde bır değişiklik yok. bunun sebebi nedir peki
evet bendede aynı durum soz konusu ıste. gaza daha fazla basınca toparlıyor. ama otomatik vıtes ve tam otomatık oldugu ıcın vıtes dusurup arabayı toparlamak olmadıgından gaza bıraz fazla basıp vıtes dusurtmek gerekebılıyor rampanın egımıne baglı olarak.
bi depoyla 1000km gittiğini söylemiştin. ne yapacaksın lpg yi??
bende de olmuyor. atikerbende olmuyor. prıns
sadece kalibrasyon hatasıdır... kit markası ile alakası yok...Hatta çoğu zaman ani kalkışlarda veya kick down yaparken enjektörler devir saatini okuyamayıp benzine geçtiğide oluyor.Öyle birşey olursa telaş yapmamak gerek.Bende 3 defa oldu kalkışlarda ve soluğu serviste almıştım.Ufak bir ayarlamayla daha hassas hale getirdiler ve sorun ortadan kalktı gibi.Gibi diyorum çünkü dün yine benzine geçti 1. viteste redline yapmışım farkedemeden