lpg subab arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sparta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: lpg subab arızası

harunhoca link' Alıntı:
Hocayı kandırma çalışmalarınız amacına ulaşamayacak, benim araca LPG taktırmak için cesedimi çiğnemeniz veya aracımı satın almanız gerekecek  kahka536. İlelebet benzin 005hihih

zenginlik budur işte..

harunhoca link' Alıntı:
Zenginlik mi, kafasızlık mı, inat mı... adı sen koy ama durum böyle.

hocam sizi çok iyi anlıyorum babam 66 yaşında 40 yıldır hep aracı var ama lpg ye hayır diyor  31agryyy
saygı duymak gerek  okkk

Askeri standartlardaki  motorların bile sübab sorunları sonrasında hurdaya çıkışını görmüş bir makina mühendisi olarak. Bu işin garantisinin neleri karşıladığına iyi bakmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Kesilen sübabın silindir içerisine pistona neler yapabildiğini görseniz, o motordan bir daha hayır gelmeyeceğini görürsünüz bununda garantisini kimse vermez. ևok km yapıyorsan bunun tek ekonomik çözümü dizel.

tosssbaa link' Alıntı:
Askeri standartlardaki  motorların bile sübab sorunları sonrasında hurdaya çıkışını görmüş bir makina mühendisi olarak. Bu işin garantisinin neleri karşıladığına iyi bakmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Kesilen sübabın silindir içerisine pistona neler yapabildiğini görseniz, o motordan bir daha hayır gelmeyeceğini görürsünüz bununda garantisini kimse vermez. ևok km yapıyorsan bunun tek ekonomik çözümü dizel.
150 bin km civarında araç bedavaya geleceği için sonrasında ilk aracımızı alabilirz hocam  bravoo

Ben taktırırsam BRC taktıracam.Benzinle gezemiyoruz arkadaş bir yere gidecez para dayanmıyor..

sallierim link' Alıntı:
Ben taktırırsam BRC taktıracam.Benzinle gezemiyoruz arkadaş bir yere gidecez para dayanmıyor..
Deniz kardeşim taktır sonra keyfine bak. Dua edeceksin :D

kendime türlü bahaneler üretip trafiğe giriyorum sürekli .. 1 ekmek almak için başka semte gidiyorum sırf araçla gezmek için daha neler neler ...  :D önceden böylemiydi bir göz ibrede bir yandan en kısa yolu düşünüyorum yoğun trafiği düşünüyorum vs. şimdi keyfime bakıyorum benden sonra alacak olan düşünsün 150 bin km de sahibinden satılık lpg li astra.. piyasa fiaytının biraz da altına yaz anında satılsın nasılsa araç kendi parasını amorti etti okkk

sallierim link' Alıntı:
Benzinle gezemiyoruz arkadaş bir yere gidecez para dayanmıyor..
Ben bu aracı benziniyle, fazla yakmasıyla, aşırı tüketimiyle, savurgan halleriyle, incir ağacıyla, kibrit suyuyla, atarıyla tutarıyla bu haliyle beğeniyorum  m34444

Geri