Evet katkili otogazlar 3 -4 depo sonra filtre tikamasi enjeksiyon problemi yapiyor geçen yaz perişan etti beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.70 civarındaydı en son gördüğümden... milangaza giderken önünden geçiyorum hep ama daha hiç almadım oradan... güzel mi oranın da gazı? bir dahaya orayı deniyim o zaman...
dediğine göre opet yani aygaz euro lpg ye bir katkı katıyorum binde 17 oranındamı ne.bu katkı sonlara doğru altta kalıp o anki müşteriye gazla gidiyor ve fltreleri ve enjektörleri tıkıyormuş.bunu bayi toplantılarında görüşmüşler opete de söylemişler. ve opet binde 17 lik oranı binde 5lere düşürmüş sanırım ve sorun ortadan kalkmış.Bu olay ustanın anlatımıdır ve oranları yanlış hatırlamış olabilirim. ama ustanın söylediği bu ve ısrarla opet dedi gelde çık işin içinden
ok benim için opet bitmiştir)ben almam valla yerinde olsam hava alanındaki shell veya totalde milangaz satılıyor orda onların ikisini dener onlardan birini kullanırım 3 er depo kullan sırayla hangisi fazla gidiyorsa ondan devam et derim aygaza bulasma