benim tercigim brc.gerçekten güzel iş yaptılar.aracımda(maaşallah)bir kere bile lpg den dolayı ne arıza nede tekleme yaşamadık ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi günler orhan bey...milangazı ankarada kullanıyorum ve gayet memnunum...hiçbir sıkıntı çıkmadı...daha önce de uzun yıllar kullandım..yolum düştükçe alıyorum.. bu arada istanbul'da hangi semtte milangaz..(1,79 dediğiniz)JET PET diye bir yer gördüm milangaz satıyor galiba.fiyat: 1.79tl. baya iyi İstanbul da genelde 1.94 civarında.
milangaz kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim.buradan almayı düşünüyorum saygılar.
İlgi ve görüşünüz için teşekkür ederim.İstanbul'da Bağcılar'da bu dediğim yer E5 üzerinde sayılır yan yolda.iyi günler orhan bey...milangazı ankarada kullanıyorum ve gayet memnunum...hiçbir sıkıntı çıkmadı...daha önce de uzun yıllar kullandım..yolum düştükçe alıyorum.. bu arada istanbul'da hangi semtte milangaz..(1,79 dediğiniz)
ama bir de şu varki mesela shell bile olsa bayiden bayiye fark ediyor... genel olrak milangazdan sorun yaşamadım ama..shell bile alsam bildiğim ve daha önce de aldığım bayileri tercih ediyorum...nitekim yıllar önce totalden iyi bir kazık yemiştim şimdi iyi diyorlar ama iş işten geçti ve bi önyargı oluştu bende çekiş düşüklüğü, az km yapması gibi bi sorun olmazsa devam edin bence..geçenlerde gördüm ankarada milangaz 1,72 ve 1,68 olarak satılıyor ve baya da kalabalık..demekki kimsenin şikayeti yok..İlgi ve görüşünüz için teşekkür ederim.İstanbul'da Bağcılar'da bu dediğim yer E5 üzerinde sayılır yan yolda.
En son buradan fulledim ve 32.5 lt.de 6tl. civarında bir kar sağladı iyi bir rakam Ve 200 km.civarı bir yol gittim şimdilik bir sorun yok.
Ben henüz 2 aylık gaz kullanıcısı oldugum için görüşleriniz önemliydi benim için teşekkürler saygılar.