vw tdi motorlar için enjektör fiyatlarından haberi olan var mı? durun ben söyleyim tanesi 1800 lira
ayrıca lpg taktırmadan önce keşke araştırma yapsaydınız. forumlar bunun için var. bazı motor kodlarına lpg sorun açıyor. lpg'yi kötülemek yerine bence insan önce neye para veridğini iyi bilmeli. lpg'yi savunduğum için değil, hatta lpg'yi sevmiyorum ama yılda bir maaş çöpe atacak kadarda zengin değilim açıkçası.
lpg montajı iyi ellerde yapıldığı zaman motorda elverişli ise soru çıkartmaz. öyle olsa ticari taksiler lpg kullanmazdı dğeil mi
Şimdi bu iyi usta konusu her zaman gündem de olan bir konu burada bir çok konu içinde ustalardan yakınıyoruz. Diyelim LPG konusunda A firmasının ürününü firmanın sağlamlığına güvenerek alıyoruz ama takan adam aracında firmanın da canına okuyor. Buna karşın eğer ki o firmanın sahibi ben olayı o ustanın canına okur adamın ticari hayatını bitirecek kadar tazminat davası açmaz isem bende adam değilim. Ama firmalar da saldım çayıra işi yapıyor. Para gelsin de nereden gelirse gelsin olduğu sürece bir firma malına sahip çıkmadığı sürece bu işler sürekli böyle olmaya devam eder.