LPG'de indirim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Headlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Headlack

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
LPG'ye yapılacak 12 kuruş indirim, çarşamba gününden itibaren geçerli olacak. Herkese hayırlı olsun :D

antalyada şuan 2.09 a satan yer var. acaba 2 liranın altına düşürürmü:D psikolojik olarak rahatlarım her sabah önünden geçerken en azından :D

Gözünüz aydın :) Bu indirimlerin devamı gelirde korkmadan arabaya bineriz İnşallah. Ama nedense benim kuruntummudur nedir çok sürmeyecek gibi geliyor bu rüya :D

Bende bekleme içinde idim tahmin ettim bir indirim olacağını :) hafta sonu depoyu doldururum artık.

shell 2.31... 2.19 olursa diğer ucuz firmalar 2 tl olur poverwaks (ankara için) gibi. rahat rahat binebiliriz fakat zam gelmeye başlayınca fiyatlar epey bi yükselir gibi.ucuzlamışken tadını çıkartmaya bakın:)

Türk insanı olarak işte sadece 12 kuruşluk indirim bile bizleri mutlu etmeye yetiyor da artıyor bile... 12 kuruş indirimle mutlu olan bu insanları sömürenler utansın....

indirim gelse bile buna uymayanlarda var.geçen gelen indirimde her yer 2.29 a düştüğünde opet 2.31 den sattı aradan 1-2 hafta geçti zam gelmemesine rağmen opet 2.33 e çıkardı sonra bunu gören diğer firmalar 2.31 e çıkardı.

indirim gelse bile buna uymayanlarda var.geçen gelen indirimde her yer 2.29 a düştüğünde opet 2.31 den sattı aradan 1-2 hafta geçti zam gelmemesine rağmen opet 2.33 e çıkardı sonra bunu gören diğer firmalar 2.31 e çıkardı.

Almayacaksın öyle yerlerden olup bitecek. Gazlarında sanki boncuk mu var? ;)

Geri