maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla arkadaslar bu yazdığım savas abıye olsun:D
teyze oğlunda 201 astra coupe vardı 2,2 bertone onun araba kı bende onun arasıyla hız yapıyodum 240 coooooooooook rahat sekılde yapıyodu

2007 Mercedes ML 320 CDi
220km daha tecrubem fazla olmadıgı için korktum ama giderdi
Yer : İzmir-Aydın Otobanı
3508.jpg

Son düzenleme:
250 bmw m3
305 kawasaki zzr 1100
astra gsi 240 gıder ama yemedı :D
vectra gt 273
250 range rover super charget
250 s600 gıderdı daha gızlı bastıkk :D
crx 210 ustu sakat zaten sanzuman kısa :D
golf ıv 210
golf III vr6 280
cbr 600 rr 270
cancın con 160 :D
boıng 737 810 :D

valla arkadaslar bu yazdığım savas abıye olsun:D
teyze oğlunda 201 astra coupe vardı 2,2 bertone onun araba kı bende onun arasıyla hız yapıyodum 240 coooooooooook rahat sekılde yapıyodu
Valla Fırat senin teyze oğlunun Bertone'sinin motoru sağır olmalı, baksana o hızlara millet ne arabalarla çıkıyor :kop:.

bende denemek istiyorum ama, Zonguldakta yol yok maalesef......Burada yol yok derken yanlış anlaşılmasın, duble yol olan yerlerde var ama, virajdan dolayı hız yapamıyorsun.....

doğru dıyosun savas abi:) bıde bazıları tupde yapıyomus 240 km hızı habı benzınde olsa neyse eyvallahda 1,6 16v 130 beygırlık araclarla yapıuyolar 240pek banada ınandırıcı gelmıyo ama yapanlar ıcın dıyorum neyse:D

kendımden soyleyım savas abı :D kendı aracımda 16 lık jant olması(motoru yoruyor ) lpg de yokus asağı (karsıyaka tunelınden gecerken bornova yonune doğru gıderken)neyse 190 oda yokus olmasına rahmen gordum abartmıyorum bazı arkadaslar bıraz abartıyor ama neyse benım bıldığım tağmınlerıme gore 100 hb arac 1,6 16v olan araclar lpg takıldığında bana gore 85 hp dusuyor hıc motorda oynanmamıs fabrıka cıkısı olan motorlar benım tağmın boyle :D
ama bende cok merak edıyorum aracımı dınomaya sokucam bakalım lpg de bıde benzınde kac beygır fark etcek yakın zamnda goturcem

Geri