maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra f 1.6 16V x18xel kodlu motorlar için 3000 deviri geçmek motora zarar vermezmi arkadaşlar? siz hangi devirlerde vites değiştiriyorsunuz ?

Son düzenleme:
Araç 1500 km deyken 235 yaptım ama yol bitince gazı kestim. Sanırım ilk ve son test edişimdi Astra H 1.6 benzinli ile =)

Hız o an insana zevk veriyor ama sevdiklerimizi ve sevenlerimizi daha çok düşünmeliyiz ve hızdan uzak durmalıyız.

Oha ya benim arabam Tigra bile tüpsüz olduğu halde 200'den sonra ölüyordu. Atıp tutmaya hiç gerek yok. Düzde hiçbir Astra 235-240 yapamaz.

Araç 1500 km deyken 235 yaptım ama yol bitince gazı kestim. Sanırım ilk ve son test edişimdi Astra H 1.6 benzinli ile =)

Hız o an insana zevk veriyor ama sevdiklerimizi ve sevenlerimizi daha çok düşünmeliyiz ve hızdan uzak durmalıyız.

öndende ferrarimi çekiyordu hayırdır ?

Benimde Astra Classic III 1.6 115 ile 5000 km'deyken benzinde 240 gordum.. Fakat hiz gercekten iyi bir sey degil..

Opel Astra Classic III...

öndende ferrarimi çekiyordu hayırdır ?

Şimdiki arabalar total hızda Ferrari kadar olmasada ona yakın hızlara ulaşabiliyor. Tabi güvenlik kısmı muhakkak tartışılır ama Opel Astra ve üstü modellerde 235 km hız normal bir durum ama uzun süre bu hız yapıldığı takdirde olası kaza riskide artar tabiki süper spor arabalara göre. Çok zorlamamak lazım arabalarımızı =)

Geri