Arkadaşlar azmayın ölüm var desem şimdi güleceksiniz... Ben 140 la giderken tam eğimli virajda sol arka lastiğim patladığı için taklalar attım. Kaç takla bilmiyorum inanınki sayamadım. Emniyet kemerim takılı olmasına rağmen, araç en son ters durduğunda kafam ön camdan çıkıp asfalttaydı. Aydın otobanında, tam 1 saat ambulans bekledikten sonra, İzmir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldım. Şu anda kaza olalı 2 yıla yakın oldu ama, hala sırtımda bir ağrım var. Çünkü omurgalarımdan birini çatlatmışım ve şu anda 2 omurga kemiğim ezik yamulmuş durumda dolayısıyla, sırtımı doğrulmaya kalkıştığımda nefesim kesiliyor. Çektiğim ağrı o derece anlayın artık...
Ben o kazadan 1 hafta sonra direksiyon başına geçtim ki; üzerimde korku kalmış mı? klmamış mı? diye denedim. Hoş güzel araç kullanmamda sorun yok ama, inanın süratim 150km'nin üzerine çıktımı, belirsiz bir güç ayağımı gaz pedalından çekiyor istemdışı bir hareket. Allah kimsenin başına vermesin. Kaza esnasında araç yol kenarına çarpıp takla atmadan önceki, bir eşimin çığlıklarını, birde kontrolü kaybettikten sonra dönmeye başlayan aracımın, lastiklerinden gelen sesi unutamam... Lütfen hız yapmayın!!!