maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1997 model astra f
- pipercross air intake +remus orta susturucu , normal bir performans son susturucu , kat iptali ,aracımda + performans olarak bunlar var . istanbul ankaraya otoyolunda çok çok hafif bir meyilli yolda 220 km geçtim aracım elektrik kesmedi halen o yüzden biraz daha gidilebilir onun içinde mantzel ve chip alacağım , ayrıca aracımda spor yay amortisör ve abs de var 90 000 km orjinal , çıkmasına çıkılıyor o süratlere fakat , sürekli o hızda kalınmıyor , zaten kalmamakta lazım .

öyle kardeşim 15-20dk 220 ile gidip dengeyi sağlamak kolay bişey değil hedefimi gördüğüm an ayağımı çekerim gazdan ne olur ne olmaz 15 senelik araba dayanamayabilir zaten o hızla giderken bir aksilik sonucu olan kazadan kurtulma şansınız yok gibi birşey

Meydan boş sallayan sallayana :)

2001 model Opel Astra Coupe 2.2'nin test verisine göre max hızı 225 km/h olduğunu düşünürsek bu arabaya dünyanın parasını vermek yerine onunla aynı hıza çıkabilen, üstelik daha ucuz ve MTV avantajı olan 1.6'yı almak daha mantıklı değilmidir ;).

Kaynak:http://www.arabam.com/Test/Opel-Astra-Coupe/Detay-202

2001 model Opel Astra Coupe 2.2'nin test verisine göre max hızı 225 km/h olduğunu düşünürsek bu arabaya dünyanın parasını vermek yerine onunla aynı hıza çıkabilen, üstelik daha ucuz ve MTV avantajı olan 1.6'yı almak daha mantıklı değilmidir ;).

Kaynak:http://www.arabam.com/Test/Opel-Astra-Coupe/Detay-202
Abi konuya cevap yazma işini bitirdin sanırım yada daha mantıklı yorumlar cevaplar diyelim fabrika 180 surat veriyor ama millet 180'nin üstüne cıkıyor fabrikalar bu işten anlamıyor galiba abi :)

1:
Version Adı : OPEL Astra 1.4 T Cosmo
Araç Sınıfı : C
Yakıt Tipi : Benzinli
Motor Hacmi : 1364 cc
Silindir Sayısı : 4
Motor Gücü : 140 HP
Maksimum güç devri : - Tork : 200 Nm
Maksimum tork devri : - 0-100 km/s hızlanma : 9.7 s
Son hız : 205 km/s

2:
Version Adı : OPEL Astra TT 1.9 CDTI Cosmo
Yakıt Tipi : Dizel
Motor Hacmi : 1910 cc
Motor Gücü : 150 HP
Maksimum güç devri : -
Tork : 320 Nm
Maksimum tork devri : -
0-100 km/s hızlanma : 10.2 s
Son hız : 213 km/s

3:
Version Adı : OPEL Astra 1.6 T Sport Otomatik
Motor Hacmi : 1598 cc
Motor Gücü : 180 HP
Tork : 230 Nm
0-100 km/s hızlanma : 9 s
Son hız : 210 km/s

Bunlar birkac teknik veri ekleme yapmadan bu aracların sunabileceği özelliği bu kadar

Fabrikalar bu işi gerçekten bilmiyorlar, eğitim şart :).

Fabrikalar bu işi gerçekten bilmiyorlar, eğitim şart :).
yada şöyle birşey diyebilrimiyiz abi biz arac kullanmayı mı bilmiyoruz bizim araclar neden 180 zor dayanıyor gerci ben 170 gecmedim gecmemde bir ara kendini kaptırmış gelirken 170 km hıza ulaşmak üzere olduğumu görünce gazdan ayaklarımı cekmiştim ya sorun bizde ise abi :)

1:
Version Adı : OPEL Astra 1.4 T Cosmo
Motor Hacmi : 1364 cc
Motor Gücü : 140 HP
Maksimum güç devri : - Tork : 200 Nm
Maksimum tork devri : - 0-100 km/s hızlanma : 9.7 s
Son hız : 205 km/s

2:
Version Adı : OPEL Astra TT 1.9 CDTI Cosmo
Yakıt Tipi : Dizel
Motor Hacmi : 1910 cc
Motor Gücü : 150 HP
Tork : 320 Nm
0-100 km/s hızlanma : 10.2 s
Son hız : 213 km/s

3:
Version Adı : OPEL Astra 1.6 T Sport Otomatik
Motor Hacmi : 1598 cc
Motor Gücü : 180 HP
Tork : 230 Nm
0-100 km/s hızlanma : 9 s
Son hız : 210 km/s

Bunlar birkac teknik veri ekleme yapmadan bu aracların sunabileceği özelliği bu kadar

Toplum olarak limitleri zorladığımız sanırım açık ve net olsa gerek fabrika standartları dahi bize az geliyor :D

yada şöyle birşey diyebilrimiyiz abi biz arac kullanmayı mı bilmiyoruz bizim araclar neden 180 zor dayanıyor gerci ben 170 gecmedim gecmemde bir ara kendini kaptırmış gelirken 170 km hıza ulaşmak üzere olduğumu görünce gazdan ayaklarımı cekmiştim ya sorun bizde ise abi :)
Bizim araçlar keyiflerine fazla düşkün :kop:.

Geri